Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2022!

Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2022!

Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2022!

Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2022!Inca patru trupe au fost adaugate line-upului de anul viitor a Rockstadt Extreme Fest. Astfel, pe 4 August pe scena vor urca Cradle of Filth si Death Angel, pe 6 August cei de la Hacktivist (UK) iar in ultima seara,  7 August, Blind Guardian va fi headlinerul pe „Rasnov Stage”.

Va reamintim ca au mai confirmat prezenta BEHEMOTH [Poland], HEAVEN SHALL BURN [Germany], RISE OF THE NORTHSTAR [France], RAZOR [Speed/Thrash Metal] Canada], OCTOBER TIDE [Melodic Doom/Death Metal] [Sweden], MEPHORASH [Black Metal] [Sweden], MASTIC SCUM [Brutal Death Metal/Grindcore/Crossover] [Austria], BLACK TOOTH [Southern/Sludge Metal] [Turkey].

Bucovina, DorDeDuh si Altar NU mai participa la REF 2022!

Abonamentele la prețul de 500 lei s-au epuizat. Vă mulțumim pentru susținere!

Având mai multe cereri din partea celor care încă nu au reușit să își preschimbe biletele cumpărate în anii anteriori, venim în întâmpinarea acestora și suplimentăm pragul de 500 lei cu încă 500 de bilete.

Procedura de upgrade abonamente pentru 2022 se poate consulta pe www.rockstadtextremefest.ro iar dacă aveți nelămuriri, ne puteți contacta la info@rockstadtextremefest.ro

Următoarele 1000 de bilete se pot cumpăra începând de acum la prețul de 550 lei. Am epuizat 38% din totalul de 5000 de bilete pentru 2022 la momentul acestui anunț.

Una dintre marile noastre bucurii a fost să vedem la edițiile festivalului din ce în ce mai mulți copii împreună cu părinții. Vorba poetului: there is hope!

Este deschisă la vânzare si o nouă categorie de preț, 250 lei, pentru copii între 10 și 16 ani. La momentul intrării la festival vom verifica vârsta și vom permite accesul doar dacă nu au implinit 16 ani și dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținator de bilet valabil.

Vă reamintim că accesul copiilor cu vârsta până în 10 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil.

Bilete aici https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-extreme-fest-2022-68249/

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this