Motorhead tribute în Manufactura, LIVE cu trupa Motoract

Motorhead tribute în Manufactura, LIVE cu trupa Motoract

Motorhead tribute în Manufactura, LIVE cu trupa Motoract

Motorhead tribute în Manufactura, LIVE cu trupa MotoractMotorhead tribute în Manufactura, LIVE cu trupa Motoract/ The Hidden Jester în deschidere

Sâmbătă în 30 aprilie de la ora 20.00, fanii trupei Motorhead sunt așteptați la clubul Manufactura, la un super concert de tribut Motorhead cu trupa Motoract. Deschiderea o fac The Hidden Jester.

Inițiat de George Costinescu, grupul Motoract este un tribut unic în România adus legendarei trupe Motorhead. Playlist-ul, modul în care trupa interpretează piesele și, nu în ultimul rând, vocea atât de apropiată de original a lui George Costinescu, au stârnit reacții extraordinare în rândul publicului. Înarmați cu aprecierile primite din partea fanilor Motorhead, trupa merge înainte. Pe site-ul oficial MOTORHEAD, la sectiunea LINKS-Motörhead Tribute Bands, a aparut si trupa românească Motoract.

Motoract înseamnă: George Costinescu – voce principală și chitară bas, Daniel Carol Ioniță – chitară principală și Mădălin Muntean – tobe.

The Hidden Jester este o trupă de rock alternativ din Jimbolia, care a luat naștere în 2018. Formația are două albume la activ, și îi aduce pe scena din Manufactura pe: Alin Crăciunescu la voce, Robert Simon la chitară bas, Richard Ebner la tobe și pe Cristian Tucă la chitară.

Intrarea la concert costă 30 lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this