Trupe noi la Metalhead Meeting Festival 2024

Metalhead Meeting 2024

Locatie: Romexpo | Data: 17-19.07.2024 |Pret biet: 601 lei, 1000 lei

Metalhead Meeting 2024

Update 09.05.2024

Trupe noi la Metalhead Meeting Festival 2024

Trupe noi la Metalhead Meeting Festival 2024Skindred, Empire State Bastard si DORO confirmate la festivalul Metalhead Meeting. Festivalul se muta in aer liber in Parcarea C de la Romexpo si va avea doar 3 zile. Bilete de o zi si pentru 18 si 19 iulie acum disponibile alaturi de bilete de doua zile.

Galezii de la Skindred, scotienii de la Empire State Bastard, trupa lui Simon Neil din Biffy Clyro si Mike Vennart din Oceansize dar si legendara DORO (Germania) alaturi de trupa sa sunt cele inca trei nume confirmate la Metalhead Meeting 2024. Acestea se alatura trupelor deja prezente pe afis: Judas Priest (UK), Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US) si Infected Rain (MD)

Cu aceasta ocazie organizatorii anunta ca festivalul va dura 3 zile si nu 4 cum era anuntat ulterior (17, 18 si 19 iulie), acesta fiind si motivul pentru care nu au mai anuntat trupe mult timp: s-a lucrat la reprogramarea showurilor trupelor confirmate pe 20 iulie, in celelalte trei zile. Ne pare rau de situatie, am incercat sa rezolvam dar nu a tinut de noi. Motivul este simplu: locatia nu mai este disponbila pe 20 iulie datorita extinderii lucrarilor pentru metroul de langa Romexpo (din Parcarea invecinata, Parcarea D).

Tot cu aceasta ocazie va anuntam ca festivalul se muta din Pavilionul Central in aer liber asa ca Metalhead Meeting va avea loc tot la Romexpo dar in Parcarea C ca si anul trecut, cand i-ati putut vedea pe Pantera.

De asemenea se pun in vanzare si bilete de o zi pentru 18 si 19 iulie la pretul de 249 lei + taxe. Lineup-ul pentru 18 iulie pe scena principala este gata si atunci ii vom putea vedea live pe DORO, Kamelot, Empire State Bastard, Ihshan si Tiamat pe scena a doua. Pe 19 iulie vor canta Skindred, Moonspell, Rotting Christ, Infected Rain si Jungle Rot. Va reamintim ca biletele de o zi pentru 17 iulie sunt deja in vanzare la pretul de 279 lei + taxe iar atunci ii puteti vedea pe Judas Priest, Steel Panther Alestorm si Ne Obliviscaris. Abonamentele de 3 zile costa 579 lei + taxe.  De asemenea puteti cumpara si abonamente la tribuna VIP care includ si un tricou cu festivalul si au bar dedicat. S-au pus in vanzare si abonamente de 2 zile la pretul de 399 lei + taxe.

In ziua concertului la intrare biletele de o zi vor costa 350 de lei pentru 17 iulie si 300 de lei pentru 18 si 19 iulie.

In curand organizatorii vor reveni si cu inca 12 trupe pentru scena a doua, trupe din Europa cu potential. Mereu ne-am dorit sa oferim sansa multor artisti cu potential de a fi prezenti pe scena festivalului asa ca si in acest an avem de unde alege!

Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting – o productie METALHEAD si BestMusic Live, powered by METALHEADS

Update 02.02.2024

Trupe noi la Metalhead Meeting Festival!

Trupe noi la Metalhead Meeting FestivalTrupele Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) si Infected Rain (MD) vor canta la festivalul Metalhead Meeting. Acestea sa adauga celor deja anuntate: Judas Priest (UK), Rotting Christ (GR), Ihsahn (NO), Tiamat (SWE), Jugle Rot (US), Anders Colsefni (US) si Kaosis (NZ) si sunt primele confirmate din cele peste 30 de nume care vor face parte din lineup-ul Metalhead Meeting 2024 care va avea loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo in Pavilionul Central.

Cu aceasta ocazie lineup-ul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest, Steel Panther, Alestorm si Ne Obliviscaris iar biletele de o zi pentru aceasta zi sunt deja in vanzare la pretul de 279 de lei. Se pun in vanzare doar 1000 de bilete de o zi pentru 17 iulie datorita numarului mare de abonamente vandute.

Dupa epuizarea acestor 1000, vom pune in vanzare inca 1000 la pretul de 350 de lei. In curand vom reveni si cu lineup-ul de pe scena doi din prima zi. Inca o veste buna pentru fani e ca Judas Priest vor canta 90 de minute!

Tot in curand va fi finalizat si lineupul pe celelalte zile si se vor pune bilete de o zi in vanzare si pentru acestea.

Organizatorii anunta in 2024 si un camping la Metalhead Meeting. Acesta costa 149 de lei pe 4 zile de persoana si se afla fix langa cupola Romexpo in zona cu iarba din jurul acestia si are o capacitate de doar 1.000 de persoane. Facilitatile incluse sunt dusuri, toalete, food court si zona de bar cu preturi de camping (nu de festival), paza, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie la pranz si se inchide pe 21 iulie tot la pranz. Fix langa camping este si parcarea B unde va puteti lasa masina (contra cost). Organizatorii nu ofera si corturi, spectatorii trebuind sa vina cu acestea.

 

Update 18.12.2023

Judas Priest, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat si altii canta la Metalhead Meeting 2024

Judas Priest, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat si altii canta la Metalhead Meeting 2024Judas Priest, Rotting Christ, Ihsahn, Tiamat, Jungle Rot, Anders Colsefni (primul solist Slipknot) si Kaosis sunt primele 7 trupe din cele peste 30 de nume care vor face parte din lineup-ul Metalhead Meeting 2024 care va avea loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo in Pavilionul Central. Primele abonamente de patru zile au pret earlybird si se gasesc pe iaBilet.ro. Apoi vom trece la urmatorul Price Level pana la cel de 750 de lei, inainte de festival. Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Judas Priest

Judas Priest este cu siguranta una dintre legendele scenei metal internationale. Cu peste 50 de ani de activitate, cu un Grammy castigat pentru ‘Best Metal Performance’ si cu ultimul material, ‘Firepower’ ce a intrat in peste 30 de topuri din intreaga lume, Judas Priest tine in continuare stindardul sus dupa 5 decenii de activitate. In 2022 au fost alesi sa faca parte si din celebra Rock and Roll Hall of Fame. Britanicii se pregatesc sa lanseze un nou album, in primavara lui 2024, ‘Invincible Shield’, al 19-lea material al trupei. Primele single-uri de pe acest album, „Invicible Shield”, „Trial by Fire” si „Panic Attack” au conturat „Invincible Shield” ca fiind unul dintre cele mai bune albume ale trupei, un urmas pe masura precedentului „Firepower”.

Rotting Christ

Rotting Christ, una dintre cele mai indragite trupe din Romania, se reintoarce pe scena Metalhead Meeting. Formatia din Grecia a lansat in cei peste 35 de ani de activitate 13 materiale de studio, adevarate creatii etalon ale black metalului european, influentand intregi generatii de artisti ai metalului extrem. Showul de la Bucuresti face parte din turneul acestora anviersar: „35 years of evil existence”. De Rotting Christ ne leaga si niste amintiri frumoase, grecii fiind prima trupa straina cu care METALHEAD a colaborat, in 2005.

Ihsahn

Ihsahn este proiectul artistului cu acelasi nume. Cunoscut mai ales ca membru fondator si compozitor Emperor, Ihsahn a decis sa porneasca propriul proiect muzical in 2005. Pana in prezent a lansat 6 materiale de studio, urmand ca al saptelea sa fie oferit publicului in 2024. Cu toata ca in Emperor muzica compusa de Ihsahn este cu predilectie black metal, in cadrul proiectului sau solo intalnim foarte mult experimental si progressive metal, bineinteles, pe alocuri simtindu-se amprenta black metal care l-a consacrat.

Tiamat

Tiamat vine din Suedia avand la randul lor peste 30 de ani de activitate pe scena metal, timp in care au lansat 10 materiale de studio. Pornind initial ca un proiect de death/doom cu influente chiar de black metal in perioada incipienta, treptat muzica Tiamat s-a cristalizat intr-un gothic metal, ocazional radacinile de metal extrem facandu-si totusi simtite prezenta. Reprezinta un nume important al scenei de gothic, numarandu-se printre pionierii genului.

Anders Colsefni

Anders Colsefni este cunoscut mai ales ca fiind primul solist Slipknot. Alaturi de Anders, Slipknot a lansat materialul ‘Mate. Feed. Kill. Repeat.’ Acest disc va fi si cel pe care Colsefni il va interpreta in intregime. Dupa despartirea de Slipknot, Colsefni a mai facut parte din diferite proiecte muzicale precum On a Pale Horse, Vice Grip Throttle sau Painface. Anders vine alaturi de trupa sa la Bucuresti unde va canta in premiera alaturi de trupa sa primul album Slipknot: Mate Feed Kill Repeat, album care are ca prima piesa chiar numele trupei: Slipknot!

Jungle Rot

Jungle Rot vin din Statele Unite, Wisconsin. Bazele formatiei au fost puse in 1992 de catre Jim Harte si Joe Thomas, membrii ai formatiei de thrash, Prisoner, insa de aceasta data muzica avea sa se dezvolte pe directia de death metal. In cei peste 30 de ani de activitate au lansat 11 albume de studio, cel mai recent, ‘A Call to Arms’ fiind oferit fanilor in 2022.

Kaosis

Bazele Kaosis au fost puse in 2018 de catre XEN care dorea sa creeze o experienta live nemaintalnita combinand energia data de muzica electronica cu agresivitatea metalului. A rezultat astfel albumul ‘Hitech-Lowlife’, titlu sinonim pentru cultura cyberpunk.

Multe alte trupe vor fi anuntate in curand. Metalhead Meeting va oferi fanilor peste 30 de trupe in cele 4 zile de festival, pe doua scene.

Metalhead Meeting 2024 are loc intre 17 si 20 iulie la Romexpo in Pavilionul Central (A) dar si in imprejurimi (detalii in curand). Vom avea doua scene pline de nume serioase, cum v-am obisnuit. Dupa ce i-am avut ca si headlineri in precedentele editii pe Slayer, Slipknot si Pantera unde am avut peste 30.000 de fani in cele trei zile de festival, tinem stindardul metalului sus iar in al 11-lea an de Metalhead Meeting va promitem un lineup atractiv, ca de obicei cu doua scene si 35 de trupe din care 8 headlineri.

In 2024 avem o singura categorie de bilete si o zona VIP la etaj (inel 1) cu facilitati extra pentru fanii care au bilete acolo. Vom avea si bilete de o zi la vanzare dar acestea vor fi disponibile cel mai probabil cu o luna inainte de festival, in functie de spatiul disponibil. Pretul acestora va fi aproximativ egal cu cel al abonamentelor din earlybird asa ca va recomandam sa cumparati acum abonamente chiar daca nu veti dori sa veniti in toate zilele. Merita.

Tot din 2024 concertele vor tine in anumite zile pana la miezul noptii, asta inseamna mai multi artisti si setlisturi mai lungi dar si o rockoteca dupa concerte, in caz ca vreti sa mai stati la o bere, doua, trei. In exteriorul Pavilionului vom avea si o zona mare de merch, o zona de mese cu un food court generos dar si alte activitati. De asemenea, lucram si la amenajarea unui camping la Romexpo pentru fanii care vin din tara. Vom reveni cu detalii pe parcurs.

Primele abonamente de patru zile au pret earlybird si se gasesc pe iaBilet.ro. Apoi vom trece la urmatorul Price Level pana la cel de 750 de lei, inainte de festival. Copiii sub 10 ani au intrare gratuita insotiti de un adult posesor de bilet.

Metalhead Meeting – Loud Like Hell, Live as Blood

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this