Marsquake lansează noul single "În Cerc"

Marsquake lansează clipul piesei „În Cerc”

Marsquake lansează clipul piesei „În Cerc”

Marsquake lansează noul single "În Cerc"Trupa de rock / metal alternativ Marsquake a lansat videoclipul ce insoţeşte single-ul „În Cerc”.

„Este primul clip Marsquake şi ne-am bucurat de fiecare secundă dedicată procesului de realizare a acestuia: începanând de la idee, locaţie şi până la numeroasele ore petrecute in faţa camerelor de filmat.

Am avut parte de o echipă minunată şi talentată, alături de care am împărtăşit acelaşi entuziasm în realizarea clipului: Marian Nedelcu şi Ovidiu Balan, care au semnat regia, respectiv montajul videoclipului.

Videoclipul prefaţează albumul de debut al trupei, la care se lucrează constant şi care va fi lansat la finalul anului 2023. Albumul va fi un mix eclectic de rock alternativ cu influenţe metal, grunge şi electro.

Fiecare dintre noi ajunge în anumite părţi ale vieţii să simtă că este blocat într-un cerc vicios din care nu poate scăpa deoarece de fiecare dată ne minţim că “acum o să fie diferit”.

Fie că este vorba despre o relaţie toxică, un job stresant sau orice fel de situaţie care se repetă la nesfârşit şi are consecinţe negative, în momentul în care conştientizăm că ne învârtim în cerc simţim nevoia de a ne elibera, dorinţa de a pleca şi de a renunţa la speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi.

De foarte multe ori când ne confruntăm cu situaţii grele, deşi ne dorim să fim ascultaţi, simţim că trăim într-o “mare de surzi şi muţi” în care nimeni nu ne aude şi nimeni nu vrea să ne ajute. Astfel, prin versurile piesei În Cerc, Marsquake întruchipează un strigăt după ajutor al unui om care se simte prea ameţit ca să se mai învârtă.”

Compoziţia este semnată de membrii trupei, versurile fiind realizate de Andrei-Tiberiu Gîrd.

Piesa a fost înregistrata în studioul Taine Multimedia, partea de mix şi master fiind asigurată de Mihai Alexandru Dincă.

Regie: Marian Nedelcu

Montaj: Ovidiu Balan

Marian Nedelcu: https://www.instagram.com/marian_nedelcu/

Ovidiu Balan: https://www.instagram.com/moments_oviphotographer/

Marsquake înseamnă:

Gabi Neagu – chitara
Ștefan Maidaniuc – tobe
Romeo Unga – bas / synth / backing vocals
Andrei-Tiberiu Gîrd – voce

Videoclipul este disponibil acum pe canalul oficial de YouTube și pe toate platformele de streaming:

https://distrokid.com/hyperfollow/marsquake/n-cerc

 

Contact

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Marsquakero

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/marsquakero

BANDCAMP: https://marsquakero.bandcamp.com

SITE OFICIAL: https://marsquake.ro/

LINKTREE: https://linktr.ee/marsquake

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this