MANIC SINNERS au lansat o versiune acustica a piesei “Ball And Chain“

MANIC SINNERS au lansat o versiune acustica a piesei “Ball And Chain“

MANIC SINNERS au lansat o versiune acustica a piesei “Ball And Chain“

MANIC SINNERS au lansat o versiune acustica a piesei “Ball And Chain“MANIC SINNERS, proiectul Melodic Hard Rock din care fac parte Ovidiu Anton (ANTON), Adrian “Baciu“ Igrisan(CARGO) si Toni Dijmarescu (ALTAR), a lansat un nou single, versiunea acustica a baladei“Ball And Chain”.

Piesa a fost inregistrata ca bonus track pentru editia destinata pietei din Japonia a albumului “King Of The Badlands”, aparut in 2022 la casa de discuri Frontiers Music.

Stream / download: https://orcd.co/bacacoustic

Toni Dijmarescu: “Nu am ales calea usoara cand ne-am decis sa inregistram aceasta versiune a piesei “Ball And Chain”, adica nu am reinterpretat piesa originala “doar”cu instrumente acustice, ci am preferat sa o rearanjam, sa ii schimbam tonalitatea si sa adaugam noi instrumente si armonii vocale. Acesta va fi ultimul nostru single pentru o perioada mai lunga, ne vom concentra pe viitor mai intens asupra trupelor din care facem parte”.

Albumul “King Of The Badlands“ poate fi comandat pe CD sau ascultat in streaming aici:

https://orcd.co/manicsinners

MANIC SINNERS este prima trupa din Romania ce a semnat un contract cu celebrul label italian Frontiers Music, alaturandu-se unor nume precum WHITESNAKE, DEF LEPPARD, TOTO, NAZARETH, MR. BIG, JOURNEY sau URIAH HEEP.

“King Of The Badlands“ a fost mixat si masterizat de Alessandro Del Vecchio (HARDLINE, REVOLUTION SAINTS, SUNSTORM, JORN), iar artworkul poarta semnatura lui Radu Damian, cunoscut pentru colaborarile sale cu GOODBYE TO GRAVITY, WHITE WALLS si BUCIUM.

 

Social media:

Facebook: www.facebook.com/manicsinners

Instagram: www.instagram.com/manicsinners

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this