Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS
Noi amanunte despre concertul Machine Head de la Bucuresti

Machine Head – Live in Bucuresti

Locatie: Arenele Romane | Data: 31-10-2020 | Pret bilet: 99 ron / 119 ron / 130 ron / 159 ron

Update 08-04-2020

Noi amanunte despre concertul Machine Head de la Bucuresti

Machine Head Arenele Romane 31.10.2020Așa cum am anunțat în urmă cu ceva timp, epidemia de Covid 19 a făcut ca datele turneului  Burn My Eyes – 25th Anninersary Tour al americanilor de la MACHINE HEAD să fie reprogramate pentru toamna lui 2020.
Turneul va ajunge și în România!

Evenimentul, ce va avea loc sâmbătă 31 octombrie, la Arenele Romane din București (cort încălzit), este unul special de 3 ore! structurat în două părți. În prima parte va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în partea secundă alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).

Biletele achiziționate până în acest moment (pentru data de 12 mai 2020) rămân valabile pentru data de 31 octombrie 2020.

Biletele sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro, la următoarele prețuri:

– Earlybird Circle: 130 99 lei (200 bucăți) – Sold Out!
– Presale Circle: 130 119 (disponibile în perioada stării de urgență)
– Normal Circle 130 lei
– Golden Circle 159 lei (350 bucăți) – Ultimele bucăți!

Biletele din zona Golden sunt în număr limitat de 350 bucăți și beneficiază de: brățară textilă, zonă cu o vizilibitate excelentă, posibilitatea de a schimba (la acces) biletul online cu unul personalizat (de colecție).

 

Update 13-03-2020

EVENIMENTUL VA FI REPROGRAMAT LA O DATA ULTERIOARA!

 

Update 16-09-2019

Burn My Eyes – 25th Anninersary Tour

Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. În prima parte va fi prezentat celebrul material “Burn My Eyes” (1994), iar în partea secundă alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic “Catharsis” (2018).

Din cenușa Vio-lence, nume de referință pentru thrash-ul Bay Area, în 1993 se năștea MACHINE HEAD. Proiect copt îndelung în mintea liderului Rob Flynn, pe vremea aceea încă un rebel care nu-și găsea locul, adesea certat cu legea, Machine Head a canalizat eforturile unor muzicieni solizi și închegați, iar primul album, “Burn My Eyes” (1994), a fost fără îndoială unul dintre cele mai reușite debuturi ale acelor ani.

Forța thrash se îmbină cu un balans foarte rock, vagi incursiuni hardcore și un simt melodic care pun bazele unei evoluții cât se poate de sinuoase. Intrată la un moment dat într-un con de umbră și experimentând în direcții precum nu metal sau alternative, trupa a scos între timp albume clasice, precum “The Blackening” sau “Unto the Locust”. Și dacă ultimul album a adus noi probleme de componență, la aniversarea debutului, Rob Flynn a reușit să-i readucă lânga el pe bateristul Chris Kontos și pe chitaristul Logan Mader, foștii lui colaboratori de pe “Burn My Eyes”, care l-au însoțit în 1994 și într-un turneu de mare succes alături de Slayer, care tocmai lansa “Divine Intervention”.

Întoarcere în timp, re-creare a unui context muzical inspirat, nostalgie sau rădăcini revigorante? Singurul răspuns cert este că Machine Head pornește într-un turneu memorabil pentru cei atașati de istoria metal a ultimilor 25 de ani.

Biletele se pot achiziționa (începând cu data de 18 septembrie) exclusiv de pe AmBilet.ro la următoarele prețuri:

99 lei – Earlybird / Normal Circle (preț redus pentru primele 100 bilete)
119 lei – Presale / Normal Circle (preț redus pana pe data de 11 mai, inclusiv)
159 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (preț limitat pentru 250 bilete)
130 lei – Normal Circle (preț în ziua evenimentului)

Biletele din zona Golden Circle sunt în număr limitat de 250 bucăți și beneficiază de: brățară textilă, zonă cu o vizilibitate excelentă, posibilitatea de a schimba (la acces) biletul online cu unul personalizat (de colecție).

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this