Luna Amară lansează un nou single, „Nu mai vine nimeni”

Luna Amară lansează un nou single, „Nu mai vine nimeni”

Luna Amară lansează un nou single, „Nu mai vine nimeni”

Luna Amară lansează un nou single, „Nu mai vine nimeni”Luna Amară lansează o nouă melodie, „Nu mai vine nimeni”, aceasta putând fi urmărită mai jos.

„Poate părea paradoxal, dar Nu Mai Vine Nimeni nu este un cântec depresiv, trist, negativist. În versurile lui e mai degrabă vorba de realism și de autenticitate. Putem striga, dar e bine să nu uităm că strigătul nostru poate fi neascultat, pierdut în vacarmul general. Ne putem ține departe de turmă, dar atunci cum îi găsim pe cei care, asemenea nouă, stau contra goanei ei nebune?… Și dacă e adevărat că nu mai vine nimeni, înseamnă asta neapărat că nici tu nu poți veni către altcineva?… Sau poate că această perpetuă și sisifică încercare, de-a sosi mereu în locuri, în oameni, de a-i cunoaște și de a-i lăsa să te cunoască, e prea mult. Jocul vieții e obositor. Dar poate că singurătatea împărțită îl face mai ușor de suportat. Și poate că de aceea și instrumentalul acestei piese e împărțit între strofe electro-rock și refrene grunge-punk, subliniind, prin dinamica agresivă și tonurile grave de synth, neliniștea acestei concluzii amare: nu mai vine nimeni, ești singur și liber să nu fii singur.” – a declarat trupa.

Melodia poate fi ascultată pe serviciile de streaming la acest link: https://LunaAmara.lnk.to/NuMaiVineNimeniPR

Single-ul a fost produs de către Luna Amară și Dan Bojan, cu Dan Bojan si David Dane ca ingineri de sunet și Dan Georgescu (Unda Recording Studio) la mix si master, in timp ce grafica este semnată de către Alexandru Das.

Trupa a prezentat noul single si printr-un concert in Club Quantic din Bucuresti, vineri 9 iunie: https://www.facebook.com/events/1269512150316512

Muzica: Luna Amară / Versuri: Mihnea Blidariu

Mihnea Blidariu – voce, chitara
Nick Fagadar – chitara
Andrei Botan – chitara
Sorin Moraru – bass, synths
Robert Motoc – tobe
Dan Bojan – synths

Discografia trupei poate fi ascultata aici: https://lunaamara.lnk.to/ThisIsLunaAmara 

Contact Luna Amara:

http://fb.com/lunaamaraband
www.luna-amara.ro

Contact U Rock / Universal Music Romania:

urock@umusic.ro 
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro/lunaamara

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this