LUNA AMARĂ la BUCUREȘTI. Extra Time Acoustic Sessions

Joia asta (28.NOV) LUNA AMARĂ se prezintă ACUSTIC în cadrul seriei de concerte Extra Time Acoustic Sessions, lângă Fire Club București (str. Lipscani 82A).

https://web.facebook.com/events/972123446485022/

Săptămâna viitoare reluăm

Turneul Aniversar: Asfalt. 15 ani (al treilea traseu)

JOI 5 DEC SUCEAVA Art Rock Caffe

VINERI 6 DEC IASI Underground Pub

“All of my days I’ve been wondering…

All of my life I’ve been waiting… for you”

…piesa atașată aici este prima variantă înregistrată acasă la Nick în 24 ianuarie 2000 a melodiei “Wondering” …care de-a lungul următoarelor luni va fi rebotezată “Red”, fiind ulterior tradusă, reorchestrată, scurtată și înregistrată în Pink Studios ca “Roșu aprins”…

…în primul an de activitate ținta mea ca manager de trupă a fost să avem două concerte pe lună și să cântăm în deschidere la toate formațiile cunoscute de pop-rock care aveau concerte confirmate la Cluj. Lucrând înainte în presa muzicală timp de 5 ani, aveam toate contactele să pot rezolva deschideri pentru “Luna Amară” la Zdob și Zdub, Vama Veche, Iris, etc în etapa respectivă a formației.

Au urmat concertele proprii din momentul în care Nick Făgădar (voce, chitară), Mihnea Blidariu (voce, trompetă, chitară), Petru Gavrilă (chitară solo), Răzvan Ristea (baterie), Gyuri Fărcaș (chitara bas) aveau un repertoriu de 80 de minute de piese.

Una din primele cântări de sine stătătoare la noi acasă a fost la Bolta Irish Pub pe Eroilor. Patronul era cantautorul Cătălin Condurache, care deținea și un studio în cartierul Gheorgheni. Era etapa când se cânta pentru o ladă de bere… dar Cătălin, vrând să ajute scena locală… și să ademenească trupele să vină la “Pink Studios”, oferea la schimb pentru cântarea într-o seară de săptămână, o piesă înregistrată gratis la studio…

Așa se face că în perioada 24-28 august 2001, am intrat cu Luna Amară pentru prima dată într-un studio profesionist să înregistrăm piesa “Roșu aprins”… care este probabil cea mai cunoscută baladă a formației.

– Richard Constantinidi, manager Luna Amară 2000-2006

Am atașat și câteva poze cu Luna Amară din 2001 la Pink Studios.

joi 28 noiembrie

BUCUREȘTI

Extra Time, ora 20.00

https://web.facebook.com/events/771146563310542/

Acces: 30 lei

Turneul ASFALT 15 ANI continuă:

5.DEC SUCEAVA. Art Rock Caffe

6.DEC IAȘI Underground Pub

20.DEC PITEȘTI Urban Home

25.IAN. ORADEA. Moszkva Kavezo

31.IAN. TIMIȘOARA. Escape Underground Hub

8.FEB. TÂRGU MUREȘ. The Office

13.MAR CRAIOVA Cult Music Club

3.APR. CONSTANȚA. Rockhalle

4.APR. GALAȚI. Daily Pub

După expedițiile de promovare pentru cel mai recent lansat album, “Nord” (Universal Music, CD 2018, LP 2019), Luna Amară se întoarce la rădăcini și aniversează 15 ani de la lansarea albumului de debut prin turneul de re-lansare a albumului “Asfalt” (Roton Music, MC/CD 2004, CD 2019).

Urmăriți paginile de socializare online LUNA AMARĂ pentru alte date de cântări

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this