LUNA AMARĂ - ACUSTIC, „RELOADED” - la Club Quantic București

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

LUNA AMARĂ – ACUSTIC, „RELOADED” – la Club Quantic București

LUNA AMARĂ - ACUSTIC, „RELOADED” - la Club Quantic BucureștiLuna Amară – CONCERT LIVE STREAMING – din Music Hub

SÂMBĂTĂ 3 OCTOMBRIE

După ce am sărbătorit 20 de ani de activitate pe tonuri electrice in Quantic Club din București acum o lună, am hotărât să revenim cu repertoriul ACUSTIC pentru cei care nu au mai găsit bilete la primul eveniment de 20 de ani, care a fost SOLD OUT.

LUNA AMARĂ revine – RELOADED – la Club Quantic, sâmbătă 3 octombrie cu un CONCERT ACUSTIC, invitat special: Alex Purje

https://www.facebook.com/events/627141624840059/?active_tab=discussion

Cu o intensă și constantă activitate concertistică începând din 2000, *Luna Amară* a devenit formația fanion pentru mai multe generații care apreciază mesajele sociale dar și iubirea descrisă printr-o lirică ce naște trăiri dintre cele mai diverse. Sound-ul trupei scoate in evidență compoziții originale care pun accentul pe solo-urile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru partea ritmică solidă care stă la baza pieselor.

Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând „Folclor”, „Roșu aprins”, „Gri dorian”, „Ego no.4”, „Oraș”, „Chihlimbar” și „Pietre în alb” în aproape o mie de concerte, fiind invitată și în Anglia, Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 20 ani de activitate neîntreruptă.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul „Asfalt”, produs de Roton Music, 2004/relansat CD, 2018 / LP, 2019).

Alex Purje opening for Luna Amara… sună atât de natural încât o prezentare oficială nu îşi are rostul. Băieții se ştiu de o viață şi au împărțit de-a lungul timpului şi scene mari şi scene improvizate, săli de repetiții, proiecte adiacente, casete şi discuri, sticle şi filme, mese în backstage şi canapele prăfuite, planuri şi vise. Pentru concertul acustic din Quantic, Purje a pregătit un set de 6 piese ce nu au văzut încă lumina reflectoarelor…

Componența LUNA AMARA

  • Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
  • Nick Făgădar (voce, chitară)
  • Andrei Boțan (chitara solo)
  • Sorin Moraru (chitara bas)
  • Răzvan Ristea (tobe)

https://web.facebook.com/LunaAmaraBand/

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this