Lansare album Onenightstand la Timișoara

Lansare album Onenightstand la Timișoara

Lansare album Onenightstand la Timișoara

Lansare album Onenightstand la TimișoaraVineri în 14 octombrie de la ora 21.00, trupa Onenightstand își lansează noul album „Decadent” la Timișoara, printr-un super concert în clubul Manufactura.

 Onenightstand s-a format în Sibiu în 2012, și se autocaracterizează ca o formație de „High Voltage Rock’n’Roll” care aduce show-uri electrizante. Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri distractive în cel mai exploziv mod. Trupa este formata din: Aryna – voce, Opium Black – chitară, Andrei – chitară, Mike McGee – bas, Roly – tobe.

Concertul din Timișoara face parte din turneul național al trupeu de lansare a albumului „Decadent” care conține 10 piese. În luna septembrie trupa a lansat și cel mai recent videoclip pentru piesa „Hangover blues”.

La concertele Onenightstand nu există spectator care să nu încheie seara dansând. Un one night stand cu formația nu va rămâne o simplă întâlnire fără obligații și va duce, mai mult ca sigur, la repetarea experienței, deoarece trupeții sunt de neoprit. Unii spun că e hard rock, alții spun că e punk, Sleaze sau glam rock, dar e vorba despre: ROCK’N ROLL LA ÎNALTĂ TENSIUNE!”.

Biletul la concert costă 40 de lei și poate fi achiziționat de aici. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this