KULTIKA anunta data lansarii noului album Capricorn Wolves

KULTIKA anunta data lansarii noului album Capricorn Wolves

KULTIKA anunta data lansarii noului album Capricorn Wolves

KULTIKA anunta data lansarii noului album Capricorn WolvesCvintetul timisorean Post Metal KULTIKA vor lansa noul album de studio, Capricorn Wolves, pe data de 11 Ianuarie 2021 in format Digital si CD, urmand ca dupa o luna, pe 15 Februarie, sa fie lansata si versiunea pe vinil.

Pre-comenzile pentru Capricorn Wolves sunt acum disponibile aici:

Digital: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/kultika-capricorn-wolves 

CD: http://shop.loudragemusic.com/kultika-capricorn-wolves

Vinil:  http://shop.loudragemusic.com/kultika-capricorn-wolves-lp

 

Iata ce au avut de spus despre Capricorn Wolves componentii trupei:

Despre conceptul albumului

Albumul materializeaza o intrebare existentiala asupra realitatii in care traim: ce e real si ce e simulare, ce e simbol si ce e aievea.
“Timpul il masoara doar oamenii”, “timpul nu exista de fapt” sunt afirmatii axiomatice prezente in constiinta colectiva, astfel conceptul de masurare si raportare spatial-temporal este extrem de fascinant pentru noi si felul in care ne straduim sa-l intelegem.

 

Despre titlu

Titlul albumului – “Capricorn Wolves” – are doua componente: o parte astrala, spirituala, aceasta constelatie este vazuta ca fiind la capatul timpului ce se reinnoieste anual, iar lupii impersoneaza lumea si societatea in care traim si care dicteaza totul intr-un format extrem de distopic: conventiile morale, religia, alimentatia, accesul la tehnologie etc – toate acestea alterand puritatea ancestrala a spiritului si libertatea primordiala a oamenilor, incatusandu-i in ceva previzibil, dictat, programat. Aceasta este cumva tema centrala despre care vorbim pe parcursul a aproximativ 47 de minute de-a lungul acestui album.

Despre muzica

Din punct de vedere muzical, orizontul a fost largit si mai mult de la precedentul material, existand o predilecte spre lungi pasaje instrumentale, experimentand o dimensiune progresiva si psihedelica cu accent pe muzica veche a anilor ’70, alaturi de radacinile clasice Kultika: Post / Sludge / Black Metal… sumarizand in final o muzica imposibil de catalogat, ermetica si care are propria cale.

Un prim extras pe single este piesa Building Nothingness Inside Faith lansata sub forma unui lyric-video anul acesta:

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this