KATHAROS XIII anunta detaliile noului album, Chthonian Transmissions

KATHAROS XIII anunta detaliile noului album, Chthonian Transmissions

KATHAROS XIII anunta detaliile noului album, Chthonian Transmissions

KATHAROS XIII anunta detaliile noului album, Chthonian TransmissionsNoul album, cel de-al patrulea, al timisorenilor KATHAROS XIII, singura formatie romaneasca care combina Dark Jazz-ul cu Doom si Black Metal, se va intitula „Chthonian Transmissions” si va fi lansat in colaborare cu Loud Rage Music in format CD jewel-case si Digipak pe data de 23 Mai. Pre-comenzile sunt acum deschise aici: https://loudragemusic.bandcamp.com/album/katharos-xiii-chthonian-transmissions

Chthonian Transmissions” contine 6 piese noi si beneficiaza din nou de aportul lui Alexandru Das pe partea grafica, cel care a regizat si cel mai recent videoclip al trupei, Neurastenia.

Iata ce a avut de spus despre noul album Emilian Matlak, membru fondator al grupului: „Clipul Neurastenia a fost filmat si realizat de catre Alexandru Das si reprezinta o farama din conceptul intregului album, referindu-se la un set de emotii transmis intr-o frecventa universala de catre un grup de cosmonauti itineranti ce au avut o existenta telurica anterioara si care acum plutesc prin spatiu.

Emotiile acestea fac parte din constiinta colectiva htoniana, iar Neurastenia ca o poarta de deschidere, reflecta alienarea, spleenul si dificultatea zilnica a gasirii unui motiv pentru a respira in realitatea cotidiana.

Suntem foarte atasati de cuvintele lui Kurt Vonnegut si de conceptul vizual a lui Andrei Tarkovski, astfel ca incercam sa integram in estetica noastra o serie de elemente vizuale si conceptuale care sa ne reprezinte si sa rezoneze perfect cu filosofia noastra personala.”

Componenta Katharos XIII:

Manuela Marchis-Blînda – vocals, keyboards
Emilian Matlak – guitars, keyboards, vocals
Alexandru Iovan – tenor saxophone, alto saxophone, vocals
Gabriel Both – drums
Péter Hanos-Puskai – bass

guest:
Alexandru Das – additional guitars and keyboards

Contact:

Katharos XIII
https://www.facebook.com/KatharosXIII

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this