Jules Maxwell deschide concertul Dead Cand Dance de la Arenele Romane

Jules Maxwell deschide concertul Dead Cand Dance de la Arenele Romane

Jules Maxwell deschide concertul Dead Cand Dance de la Arenele Romane

Jules Maxwell deschide concertul Dead Cand Dance de la Arenele RomaneRenumitul grup australian Dead Can Dance va canta in Romania pe 16 mai 2022 la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber. In deschidere va urca pe scena Jules Maxwell.

Jules Maxwell este un artist ce canta la o multitudine de instrumente. Cunoscut mai ales ca fiind claparul Dead Can Dane, Maxwell are si o cariera solo de succes, acesta avand doua materiale de studio, Nocturnes si Cycles compuse si produse in intregime de acesta.

Cycles este cel mai recent album semnat de artistul irlandez, iar muzica de pe acesta te poarta intr-o atmosfera aprate, data de dramatismul acesteia.

Acest lucru se explica mai ales si datorita faptului ca Maxwell a compus muzica pentru Teatrul National din Londra, pentru Royal Opera House dar si pentru Shakespeare’s Globe Theatre.

Maxwell este un artist complex, a carui muzica, desi complexa, are vadite influente ale curentului minimalist.

Biletele sunt in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi, in functie de pozitionarea in sala:

Presale – 240 lei, 200 lei, 160 lei, 120 lei si 100 lei

La acces – 280 lei, 230 lei, 180 lei, 140 lei, 120 lei

Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this