IRIS – Nelu Dumitrescu si-a lansat cel mai recent single, "Un alt format"

IRIS – Nelu Dumitrescu si-a lansat cel mai recent single, „Un alt format”.

IRIS – Nelu Dumitrescu si-a lansat cel mai recent single, „Un alt format”.

Vineri, 17 iulie 2020, trupa IRIS – Nelu Dumitrescu a lansat cel mai recent single, Un alt format.
Piesa a fost compusă și înregistrată în perioada pandemiei, lucru care se reflectă în versurile și mesajul melodiei, acestea fiind realizate de către Eliza Manda. Mai mult decât atât, Un alt format este rezultatul unei fructoase colaborări virtuale cu doi artiști suedezi, Jan Kennet Bingegard și Jan Lund.

Videoclipul melodiei Un alt format a fost realizat de către Ionuț Trandafir si poate fi urmarit mai jos.

Distanțarea socială și evenimentele care constituie acum realitatea noastră ne-au făcut să reflectăm asupra trecutului, asupra lucrurilor pe care le luam de bune și nu le apreciam la adevărata lor valoare. Regulile jocului sunt acum altele și e important să ne adaptăm, nu să ne împotrivim. Lucrurile evoluează, fie că vrem noi sau nu”, a declarat fondatorul și liderul formației IRIS – Nelu Dumitrescu.

Membrii trupei s-au întâlnit la sala de repetiții, imediat ce acest lucru a fost permis și au început să contureze noua melodie. Au urmat vizitele la studio pentru înregistrarea piesei, iar la finalul lunii iunie a fost filmat videoclipul. Toate acestea au decurs cu prudență și respectând pe cât posibil toate regulile pentru ca nimeni să nu fie expus riscului îmbolnăvirii.

Single-ul Un alt format va fi inclus in setlist-ul următoarelor concerte pe care trupa IRIS – Nelu Dumitrescu le va susține, în aer liber, în această vară.

Calendarul evenimentelor este disponibil pe pagina de Facebook a trupei.

Contact IRIS – Nelu Dumitrescu:

Facebook: https://web.facebook.com/iris.neludumitrescu/

Web: https://trupairis-neludumitrescu.ro/

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this