Ioan Popovici a lansat videoclipul piesei “Dragon”

Ioan Popovici a lansat videoclipul piesei “Dragon”

Ioan Popovici a lansat videoclipul piesei “Dragon”

Ioan Popovici a lansat videoclipul piesei “Dragon”Ioan Popovici este un compozitor și instrumentist din Timișoara care, de-a lungul carierei, a făcut parte din mai multe proiecte locale de rock alternativ ca: Effect, Flare și Flarehead. La începutul acestui an, Ioan a pus bazele unei noi trupe în care elementele principale îl reprezintă vibe-ul pozitiv, energia debordantă și inspirația personală.

“Dragon” este cel mai recent single/video al proiectului timișorean și propune o călătorie sonică cu accente de o jovialitate compozițională care te absoarbe și îți pune zâmbetul în mișcare într-un dans care poate deveni contagios.

Videoclipul piesei “Dragon” poate fi urmărit mai jos!

Plecând de la experiențele personale, mesajul piesei “Dragon” încearcă să depășească granițele individului, să străpungă straturile atmosferice îmbâcsite ale ego-ului și să creeze o stare de bine la nivel universal. Desigur, de aici vine și numele piesei care face trimitere la celebra navă a lui Elon Musk proiectată pentru a duce oamenii in spațiu.

Ca și în cazul celor două single-uri anterioare, “Voyager” și “Element Star”, “Dragon” propune o combinație de rock alternative, cu doze semnificative de pop-rock, ska și indie. Un sound aerisit cu o direcție cât se poate clară care își propune să ajungă la cât mai mulți ascultători.

Vorbim, așadar, de o abordare cel puțin îndrăneață în peisajul rock-ului alternativ de la noi, practic o schimbare de percepție asupra publicului, gusturilor și simțirilor acestuia. În principiu, nu toate zilele sunt cu ploaie sau se lasă cu tot felul de despărțiri care mai de care mai dramatice.

Ei bine, Ioan Popovici este zâmbetul de pe fața scenei rock românești, una care rămâne încă foarte încruntată, deși vremurile și lumea se mai schimbă și în bine.

“Dragon” credite:

Muzică și versuri: Ioan Popovici
Tobe: Alin Costache
Chitară bas: Dan Oros
Video: Răzvan Riscuta
Editor: Petru Belibou
Mixaj și masterizare: Lukinich Attila

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this