Rockstadt Extreme Fest 2019 la final!

Incepe Rockstadt Extreme Fest 2019!

Incepe Rockstadt Extreme Fest 2019!

Incepe Rockstadt Extreme Fest 2019!Cele 5 zile pe care urmeaza sa le petreceti la poalele Cetatii Rasnov contin 3 evenimente distincte pentru care trebuie cumparate bilete separate:

ROCKSTADT EXTREME FEST 2019 (01-04 august 2019)

Festivalul ce are loc de joi pana duminica, din 01.08 pana in 04.08.

Pentru festival se pot cumpara urmatoarele tipuri de bilete:
– Abonament pe toata durata festivalului
– Bilete pe zile
– Bilete pentru camping

THE CAVE BETWEEN WORLDS (02-03 august 2019)

Un eveniment separat de festival dar care va avea loc in timpul festivalului, in zilele de vineri, 02.08 si sambata, 03.08.
Biletele se cumpara online AICI. In plus, participantii vor putea degusta produse alcoolice moldovenesti, vor primi ca suvenir tricoul oficial al festivalului si tricoul special conceput pentru evenimentul din pestera si, de asemenea, vor putea socializa la festival in tribuna separata special pusa la dispozitie in cadrul festivalului daca detin bratara de festival.

ROCKSTADT UNDERGROUND ARTISTS (31 iulie 2019)

Un eveniment separat ca si concept dar care se va desfasura pe parcursul zilei de 31.07 tot in arealul festivalului, pe una dintre scene. Are forma unui concurs pentru 6 trupe calificate si se incheie cu premierea castigatorului si cu doua recitaluluri ale trupelor Dordeduh si Bucovina.

Pentru acest eveniment exista bilete separate care pot cumpara online AICI sau de la intrarea in festival.

Pentru evitarea oricăror neplăceri, noi vă recomăndăm să achiziționați biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizați. Biletele și abonamentele conțin elemente de siguranță și vor fi controlate la intrarea în perimetrul festivalului.

În continuare, biletele se vor putea cumpăra și de la intrarea în festival.

Nu e permis să veniți cu aparat foto profesional pentru că tot ce înseamnă foto reprezintă apanajul fotografilor ACREDITAȚI în mod oficial la festival. Mai mult, filmarea și fotografierea concertelor cu scopul difuzării în presa scrisă, audio, online sau TV se va desfășura sub reguli stricte, care vor fi comunicate jurnaliștilor.

Vă rugăm să vă lasați bicicleta, skate-ul, pisica și câinele la vecinii cărora le-ați promis deja câteva t-shirturi cu autograf pentru că nu le veți putea lua cu voi la eveniment. Accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile, laser (Star Wars n-a început încă) sau arme albe este INTERZIS. La fel și accesul cu alcool, alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival.

Dacă data trecută v-am spus că pentru băuturi și pentru merchandise-ul official plata se face, cu sprijinul Banca Transilvania, prin intermediul unui card reîncărcabil pe care îl puteți achiziționa de la festival în baza unei garanții de 10 ron, noi vă reamintim că puteți solicita ORICÂND suma rămasă pe card și garanția- lucru valabil până luni, 5 august, ora 08.00.

Dacă veniți la camping de miercuri, 31.07, ziua dedicată Rockstadt Underground Artists- un eveniment la care vă puteți achiziționa bilet (și) de aici➡ https://bit.ly/2LMNzYF, trebuie să vă spunem că accesul la zona de camping se va face numai dacă DEȚINEȚI un astfel de bilet de campare.

Spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

Copii, sub 12 ani, au acces gratuit în zona festivalului doar însoțiți de un adult care deține un bilet valid. Pentru cei mici se recomandă utilizarea căștilor pentru protecție fonică. În cazul în care copii nu sunt echipați corespunzător, răspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din zona de festival revine integral părinților/însoțitorilor.

Evenimentul va avea loc indiferent de condițiile meteorologice și de mica ,,fotofobie” cu care ai să rămâi (de vei fi obligat să dormi aproape pââână la primul concert).

Bring it on!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this