Concertul The Hollywood Vampires s-a anulat!

Hollywood Vampires – Live in Bucuresti ANULAT!!!

Locatie: Romexpo | Data: 31-08-2021 | Pret bilet: 159 ron / 179 ron / 200 ron / 249 ron / 269 ron / 300 ron / 399 ron / 429 ron / 450 ron + 10 ron taxa emitere

Update 22-03-2021

Concertul The Hollywood Vampires s-a anulat!

Concertul The Hollywood Vampires s-a anulat!Supergrupul The Hollywood Vampires, care urma să concerteze la Bucureşti în august, a anulat întreg turneul european

Supergrupul The Hollywood Vampires, fondat de Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul Johnny Depp, care urma să concerteze la Bucureşti la finalul lunii august, a anulat întreg turneul european de anul acesta. „Suntem mai mult decât dezamăgiţi să anunţăm că Hollywood Vampires trebuie să anuleze turneul european şi britanic reprogramat vara aceasta”, a fost anunţat luni pe pagina de Facebook a grupului. „Am tot încercat să facem în aşa fel să aibă loc, dar, din păcate, din cauza incertitudinii privind restricţiile de călătorie impuse în contextul Covid-19, nu este posibil”.

Reprezentanţii trupei au precizat că biletele vândute vor fi rambursate prin punctele de vânzare. „Vă mulţumim pentru înţelegere şi vom reveni odată ce lumea va reveni la normal!”.

Concertul de la Bucureşti, care ar fi fost al doilea susţinut de trupă în Capitală, era programat să aibă loc pe 31 august 2021, la Romexpo. Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare prin reţeaua iabilet.ro. În turneul european, trupa urma să fie însoţită de grupul Killing Joke. The Hollywood Vampires a lansat în vara lui 2019 al doilea album de studio, „Rise”, alcătuit în mare parte din compoziţii proprii.

Supergrupul The Hollywood Vampires a fost fondat în 2015. A lansat albumul omonim, de coveruri, în luna septembrie a aceluiaşi an, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obişnuia să consume alcool în anii ’70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson. Pentru acest disc, trupa a colaborat cu artişti precum Slash, Paul McCartney, Brian Johnson şi Dave Grohl.

Trupa a concertat la Bucureşti în 2016, când, membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) şi actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alăturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi multi-instrumentistul Bruce Witkin. Henriksen face parte din lineup-ul actual al grupului.

 

Update 14-12-2020

Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revin la Bucuresti cu Hollywood Vampires

Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revin la Bucuresti cu Hollywood VampiresPe 31 august 2021 va asteptam la Romexpo pentru un eveniment de zile mari cu Hollywood Vampires. Supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revine la Bucuresti. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird! Acestea se pun in vanzare, luni, pe 14 decembrie la ora 10:00.

Hollywood Vampires este un supergrup a carui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formatiei era de a aduce un tribut tuturor artistilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formatiei este preluat de la clubul de bautori ‘The Hollywood Vampires’ a carui baze au fost puse de Cooper in anii ’70 si din care faceau parte diferiti artisti precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.Formatia a lansat doua albume pana acum, albume la care au colaborat cu artisti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

In momentul de fata, celor trei membri fondatori li se adauga si Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alaturi de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Biletele au urmatoarele preturi:

– primele 500 de bilete:
Heroes – 399 lei
Boogiemen – 249 lei
Drunk Friends – 159 lei

– presale:
Heroes – 429 lei
Boogiemen – 269 lei
Drunk Friends – 179 lei

– la acces:
Heroes – 450 lei
Boogiemen – 300 lei
Drunk Friends – 200 lei

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Numarul biletelor la categoriile Heroes si Boogiemen este limitat la 2000 de bucati din fiecare categorie.

Hollywood Vampires in concert la Romexpo

Se pun in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe metalhead.ro

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this