Harakiri for the Sky - Show Exclusiv în România

Harakiri for the Sky – Show Exclusiv în România

Harakiri for the Sky – Show Exclusiv în România

Harakiri for the Sky - Show Exclusiv în RomâniaTrupa austriacă de black metal/post-rock Harakiri for the Sky, fondată în 2011, revine pe scena clubului Quantic pe 24 februarie cu un show special.

Cunoscuți pentru mixul lor unic de black metal și atmospheric post-rock, trupa va cânta atât hituri consacrate, cât și melodii de pe cel mai recent album, „Mӕre”. Albumul „Mӕre” a fost înregistrat în pandemie, în primăvara anului 2020, și îi are ca invitați pe Neige, solistul vocal al trupei Alcest, pe piesa ‘Sing For The Damage We’ve Done’, vocea anonimă a trupei Gaerea la ‘Silver Needle // Golden Dawn’, iar ca toboșar pe nimeni altul decât Kerim „Krimh” Lechner de la Septicflesh.

În ultima decadă, HARAKIRI FOR THE SKY au devenit pionieri ai mișcării post-black metal și s-au remarcat la nivel mondial cu albumul „III: Trauma”, iar cu cel mai recent album al lor, „Maere” a intrat pe locul 4 în topurile germane.

Detalii eveniment:

  • Data: 24 februarie
  • Ora: 19:00
În deschiderea evenimentului vor urca pe scenă trupele: KARG și Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP).

Karg, trupa de post black metal din Austria, este proiectul solo al lui Michael V. Wahntraum, solistul principal al trupei Harakiri for the Sky, combinând elemente clasice de Black Metal cu influențe Post Hardcore și vocea puternică a lui Wahntraum. Versurile tratează în principal subiecte personale și biografice, scrise inițial în germana literară.

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP) este o formație de post-rock din București, formată din cinci membri. Fără vocalist, trupa creează muzică instrumentală cu o sonoritate puternică. Fondată în 2016, au cântat la evenimente importante precum Rockstadt Extreme Fest și Electric Castle, precum și la dunk!festival în Belgia, festivalul de referință pentru genul muzical cultivat de AFLMȘMP. Cu trei albume lansate, cel mai recent fiind lansat și pe vinil în colaborare cu dunk!records, trupa lucrează în prezent la cel de-al patrulea album.

Programul Evenimentului:

  • 19:00 – Acces public
  • 20:00 – KARG
  • 21:00 – Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (AFLMȘMP)
  • 22:20 – Harakiri for the Sky

Bilete disponibile aici: Iabilet.ro.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this