Halloween în Capcana cu trupa Divine Shade LIVE și afterparty Depeche Mode

În 31 octombrie după ora 20.30, în seara de Halloween, strigoii, vrajitoarele și stafiile se reunesc în Capcana pentru o noapte de pomină, cu un super concert LIVE al trupei Divine Shade din Franța și un afterparty Depeche Mode.

Divine Shade e o trupă de cold rock și dark wave formată în Lyon – Franța, al cărei trio abordează un stil muzical rock electronic cu multe variabile. Primul EP al formației, „From the Sky”, a fost lansat în 2014 și a primit multe laude din partea publicului și a criticilor de specialitate. Trupa își ia inspirația din formații cunoscute precum Nine Inch Nails, Depeche Mode, Black Light Burns, The Young Gods, Gary Numan, Massive Attack, The Soft Moon, A Place to Bury Strangers și alții.

După concertul din octombrie 2018 din Manufactura, Divine Shade revine în fata publicului timișorean cu un concert LIVE chiar în seara de Halloween, care va include o serie de piese noi, și care va continua cu un afterparty pe muzica Depeche Mode.

 

Accesul la concert costă 20 de lei. Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2372759739679005/

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this