Grohot au lansat un nou single

Grohot au lansat un nou single

Grohot au lansat un nou singleBlack metalistii de la Grohot au lansat o noua piesa, intitulata “Ashes of Bloodlust”. Piesa continua firul narativ inceput in single-ul precedent. Detalii despre concept pot fi gasite pe pagina oficiala de facebook a trupei.

Cele doua piese lansate pana acum preceda un viitor EP, primul in actuala componenta – Robert, Octav de la Akral Necrosis si Naomi Simeria.

Noul single, Ashes of Bloodlust”, poate fi ascultat la urmatoarele linkuri, dar si prin majoritatea serviciilor de streaming.

Lyric video:

Bandcamp: https://grohot.bandcamp.com/

Servicii de streaming: https://distrokid.com/hyperfollow/grohot/ashes-of-bloodlust

Artwork-ul este semnat de Maria Zaharia.

Trupa Grohot s-a format in anul 2019 in orasul Comanesti, abordand un black metal classic in care se regasesc mici influente din intreaga paleta sonora a metalului extrem.

Primul material a fost lansat in 2021 intitulat “Creatio ex Nihilo” fiind conceput impreuna cu membrii initiali. Cu toate ca EP-ul a avut un feedback pozitiv in mediul underground, formula initiala s-a modificat, astfel ca in prezent a ramas un singur membru fondator, Apostoliu Robert. Acesta a reintregit trupa impreuna cu Octav (Akral Necrosis, Wormgod) si Naomi Simeria.

Grohot FB page – https://www.facebook.com/GrohotBandRO

Single-ul “Blood Sun”:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this