Green Yeti, Risin Sabotage si Stonus la SoundArt Festival 2023

Green Yeti, Risin Sabotage si Stonus la SoundArt Festival 2023

Green Yeti, Risin Sabotage si Stonus la SoundArt Festival 2023

Green Yeti, Risin Sabotage si Stonus la SoundArt Festival 2023SoundArt Festival revine in 2023 pe 1 aprilie in Quantic Club, iar organizatorii anunta o noua serie de confirmari: Green Yeti (Grecia), Risin Sabotage (Ucraina) si Stonus (Cipru) se alatura trupelor Mother of Millions (Grecia), Fakir Thongs (Italia), Lady Lizard (Malta) si Doomsday Astronaut (Pakistan/Romania).

Ca de fiecare data, SoundArt Festival se reinventeaza, iar anul 2023 nu face exceptie. De data asta, organizatorii va invita la o editie maraton, o doza soc de muzica si activitati care va incepe sambata in a doua parte a zilei si se va sfarsit in cursul noptii, duminica.

 

Abonamentele pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro la urmatoarele oferte:

Presale I: 120 de lei (limitat la 50 de abonamente).

Presale II: 150 de lei.

In ziua evenimentului, la acces: 200 de lei.

Green Yeti – stoner doomed psych rock, Grecia

Green Yeti revin cu al lor sunet masiv de stoner/doom la SoundArt Festival dupa un show memorabil in 2017. Trupa a decis ca noua editie este ocazia perfecta pentru a lansa mult asteptatul album cu numarul 3!

https://greenyeti.bandcamp.com/

Risin Sabotage – psychedelic stoner rock, Ucraina

Inca o revenire din editia 2017, Risin Sabotage prezinta un stil condimentat cu pasaje doom, in care basul si chitara se contopesc pentru a da nastere unui amestec exploziv.

https://risinsabotage.bandcamp.com/

Stonus – heavy rock, Cipru

Stonus combina stoner, psihedelic, desert rock, alternativ si doom cu o voce melodica pentru un cocktail de heavy rock mediteraneean. Dar cine a participat la SoundArt Fest 2019 stie deja!

https://stonus.bandcamp.com/

Mai multe trupe vor fi anuntate in curand.

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul, SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania.

SoundArt Festival 2023 FB event – https://www.facebook.com/events/889653232403713/

SoundArt Festival FB page – https://www.facebook.com/soundartfestival/

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this