GOTHIC au lansat un nou single, "Copil Rebel"

GOTHIC au lansat un nou single, „Copil Rebel”

GOTHIC au lansat un nou single, „Copil Rebel”

GOTHIC au lansat un nou single, "Copil Rebel"Veteranii Metalului românesc, una dintre cele mai respectate formații de gen de la noi, GOTHIC au lansat primul extras pe single de pe viitorul lor album de studio „Underground„. „Copil Rebel” poate fi vizionat/ascultat mai jos, o mostră clară ca albumul va o adevarată încoronare a activitații trupei de până acum!

La 7 ani de la apariția albumului ”Demons”, suntem pregatiti să vă prezentăm noul produs discografic înregistrat atât la Consonance Studio în Timișoara, cât și în alte locații din țară și mixat la Haunting Studios (Atena, Grecia) de către Nikos Palivos, un excelent producător elen.

Marcând întoarcerea lui Alin Petruț pe postul de solist vocal, cu versuri exclusiv in LIMBA ROMÂNĂ, o puternică schimbare de stil și cu o copertă de album excepțională semnata din nou de catre Csaba ”Taly” Talpai, basistul trupei, la fel ca cea a albumului „Demons”; acest album devine o premieră absolută pentru trupa GOTHIC!

”Sunt mai bine de 5 ani de când am compus primele acorduri pentru noile piese. Trecând prin pandemii, decese, schimbări de componență plus războaie și nebunie în întreaga lume, pot, în sfârșit, răsufla ușurat, rezultatul fiind excepțional. Noile piese au fost făcute din suflet și înglobează toate influențele mele muzicale de o viață.” – Alin Petruț (fondator Gothic, vocal, chitarist)

”Coperta este o pictură digitală, am realizat-o scoțând fum din tableta grafică – la propriu (a trebuit să cumpăr una nouă pe parcurs). Personajul principal, demonul din imagine (care văd că devine mascota trupei Gothic), s-a născut deja pe coperta albumului anterior „Demons”. El a ajuns la maturitate și înfățișează demonul care se află în fiecare dintre noi și totodată continuitatea muzicală a trupei, precum și o încăpățânare, un „statement”, ridicând steagul sus. Rockerul care sa află alături îi oferă sprijin și îl ajută să iasă din underground, el reprezentându-ne atât pe noi cât și publicul – prietenii noștri, cei care au stat alături de noi și ne-au susținut de-a lungul anilor.” – Csaba ”Taly” Talpai (bass Gothic)

Albumul ”Underground” va fi lansat în data de 20 ianuarie 2024 sub egida Loud Rage Music!

Contact:

Gothic
https://www.facebook.com/Gothic.Romania
https://www.youtube.com/gothicromania

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this