GOTHIC au lansat noul album, "Underground"

GOTHIC au lansat noul album, „Underground”

GOTHIC au lansat noul album, „Underground”

GOTHIC au lansat noul album, "Underground"Veteranii Metalului românesc, una dintre cele mai respectate formații de gen de la noi, GOTHIC au lansat noul album, „Underground„, în colaborare cu Loud Rage Music.

La 7 ani de la apariția albumului ”Demons”, vă prezentăm noul produs discografic înregistrat atât la Consonance Studio în Timișoara, cât și în alte locații din țară și mixat la Haunting Studios (Atena, Grecia) de către Nikos Palivos, un excelent producător elen.

Marcând întoarcerea lui Alin Petruț pe postul de solist vocal, cu versuri exclusiv in LIMBA ROMÂNĂ, o puternică schimbare de stil și cu o copertă de album excepțională semnata din nou de catre Csaba ”Taly” Talpai, basistul trupei, la fel ca cea a albumului „Demons”; acest album devine o premieră absolută pentru trupa GOTHIC!

”Sunt mai bine de 5 ani de când am compus primele acorduri pentru noile piese. Trecând prin pandemii, decese, schimbări de componență plus războaie și nebunie în întreaga lume, pot, în sfârșit, răsufla ușurat, rezultatul fiind excepțional. Noile piese au fost făcute din suflet și înglobează toate influențele mele muzicale de o viață.” – Alin Petruț (fondator Gothic, vocal, chitarist).

Albumul „Underground” este disponibil aici:

https://shop.loudragemusic.com/products/758452-gothic-underground
https://loudragemusic.bandcamp.com/album/gothic-underground
https://www.emag.ro/gothic-underground-cd-lrm044/pd/D4XC8KYBM/

Contact:

Gothic
https://www.facebook.com/Gothic.Romania
https://www.youtube.com/gothicromania

Loud Rage Music
https://linktr.ee/loudragemusic

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this