concert aniversar LUNATIC din ThePub

Full-house la concertul aniversar LUNATIC din ThePub

Full-house la concert aniversar LUNATIC din ThePub

concert aniversar LUNATIC din ThePubLuna aceasta s-a împlinit un an de când trupa LUNATIC există în peisajul muzical autohton. De aceea miercuri, 18 august, în The Pub Universității, trupa a susținut un concert aniversar, alături de prieteni, colegi din industrie, fani și mentori.

Clubul a fost plin ochi și energia la cote înalte, acest concert venind la o lună după concertul din Quantic. Pentru acest eveniment, LUNATIC a venit cu 4 piese noi, setlistul ajungând la 15 piese completat de un show cu proiecții video, tort și artificii.

În deschidere, au cântat The Undercurrents, iar de la ora 21:30 băieții de la LUNATIC au rupt încă o dată scena cu un vibe pozitiv și pe alocuri amuzant. Piese precum „Fericiți în România” (cunoscută publicului și ca „Dacă era Dan Barna președinte”), „Buleandra” (o interpretare … lunatică a celebrei Ciuleandra), „Nu mai fi sărak!” sau „Moka” au făcut deliciul publicului și au ridicat lumea în picioare.

Toți cei prezenți au avut ocazia să dea feedback pentru fiecare piesă și să contribuie la alegerea pieselor pentru care se vor realiza videoclipuri. „A fost o seară incredibilă și le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!

Ne-a copleșit să vedem clubul plin ochi și lumea în picioare cântând alături de noi pe toată durata concertului. Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui eveniment!

Am reușit să construim într-un an greu o echipă mișto (muzical, imagine, sunet, logistică) și un repertoriu bine echilibrat.

Practic, produsul LUNATIC înseamnă un show ce depășește membrii trupei și componenta muzicală. Vă invităm să ne urmăriți în continuare! Promitem că mai urmeaza lucruri faine!” a declarat Cătălin Constantin, solistul trupei.

Galerie foto:

https://bloodbath.ro/lunatic-thepub-bucuresti-18-09-2021/

Povestea LUNATIC a început acum un an, trupa având ca liantul o super-chimie și o mare sete de muzică.

Băieții aleg să se numească „LUNATIC”, denumirea caracterizând stilul trupei mai degrabă în sensul englezesc al cuvântului. Pasiunea lor pentru ceea ce fac este nebună și la fel e și mood-ul pieselor.

LUNATIC nu este o trupă foarte convențională și nici nu iși propune, lucru văzut în primele piese lansate (Trandafiri, Moka, Fericiți în România, Un soi de Moș Crăciun).

Componenţa trupei LUNATIC: Cătălin Constantin (Voce), Marius Deak (Tobe), Robert Romanca ( Chitară solo), George Tacciu (Chitară ritmică), Radu Hârşulescu (Bass+Voce), Dan Isop (Clape).

Pe viitor, trupa își propune să organizeze o serie de concerte de promovare în paralel cu lansarea a 3 videoclipuri pentru piesele noi. Se anunță o toamnă destul de încărcată și un 2022 intens.

Pe băieții de la LUNATIC îi puteți găsi pe: Youtube: https://www.youtube.com/c/Lunatic-Romania

Facebook: https://www.facebook.com/trupalunatic

Email: trupalunatic@gmail.com

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this