FRIG lansează o noua linie de merchandise alaturi de noul lor ep biodegradabil "genOm"

FRIG lansează o noua linie de merchandise alaturi de noul lor ep biodegradabil „genOm”

FRIG lansează o noua linie de merchandise alaturi de noul lor ep biodegradabil „genOm”

Trupa FRIG realizează un amestec unic de metal și muzică electronică pentru a crea o nouă fuziune creativă a metalului modern cu influențe avangarde, doom, techno și industriale dedicate temei spațiale.

Piesa instrumentală “Australe” feat. Sergio Ponti (A Lifelong Journey, ex-Dordeduh, ex-Sunset In The 12th House) face parte din noua creație a trupei intitulată genOm și reprezintă o scurtă incursiune de la macro la micro a polului sud marțian, mai precis a zonei Planum Australe de aici și denumirea ei.

Materialul discografic instrumental – genOm, propune un sunet întunecat, elemente de doom, techno și industriale. Discul reprezintă o analiză a evoluției de la macro la micro, de la univers la om, la analiza condiției umane și a trăirilor, a conexiunilor neurononale prin plasma cosmică ce unește TOTUL ca întreg.

Un ep ce se vrea a fi biodegradabil reprezentand o incursiune prin tot ceea ce tine de mediul inconjurator si o alternativa la protejarea acestuia, totodata cuprinzand teme legate de microscopie si astrobiologie pentru single-ul lor instrumental ``Australe„.

Noul lor material se afla in stadiu de pre-order si poate fi achizitionat de pe pagina trupei: https://frigband.com/2020/05/17/pre-order-is-open-for-frigs-ep-genom/

Mixajul și masterizarea au fost asigurate din nou de Enrico Tiberi (Sony, Universal, Warner Music), colaborare începută pe discul precedent. Materialul anterior, vid nocturn„, a fost foarte apreciat de presa de specialitate, fiind considerat de către ProTV unul dintre cele mai bune discuri ale anului 2018.

Piesele formației și-au găsit locul în playlist-ul radiourilor din întreaga lume, începând cu zona Oceaniei: Australia, Noua Zeelanda, Japonia, continuând cu continentul african: Africa de Sud, America Latină: Argentina, Brazilia, America de Nord: Canada, SUA și revenind în spațiul european: Grecia, Franța, Portugalia, Cehia, Rusia, Germania și Norvegia. Avand si aparitii in presa de specialitate cum ar fi Metalhammer Portugalia.

Ghizii în călătoria printre astre și spațiu pentru EP-ul genOm:

  • Alex Deak – synthetizator
  •  Dragoș Schipor – chitara bass
  • Gabi Neagu – chitara
  • Rareș Negru – chitara
  • Ștefan Maidaniuc – tobe

FRIG Online:

Merchandise order: frigbandmerch@gmail.com

Available merchandise:

https://www.facebook.com/frig0010/posts/2674420969496226

https://frigband.com/2020/05/17/pre-order-is-open-for-frigs-ep-genom/

Website: https://frigband.com/

Patreon: http://www.patreon.com/FRIG

Instagram: https://www.instagram.com/frig_band/?hl=ro

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0rDOFWdOcRiXpK1pvFsBSe

Bandcamp: https://frig.bandcamp.com/

Deezer: https://www.deezer.com/us/artist/14754349

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfVGFRpI17IPJJ4LOQqbJ_A

Facebook: https://www.facebook.com/frig0010/https://www.facebook.com/frig0010/

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this