Formaţia CARGO are un nou membru în componenţă

Formaţia CARGO are un nou membru în componenţă

Formaţia CARGO are un nou membru în componenţă
Formaţia CARGO are un nou membru în componenţăTrupei CARGO i s-a alăturat David Cristian, copilul pasionat de chitară, care a crescut în spatele scenei.

La numai 16 ani, David Cristian stăpânește chitara cum puțini o fac. Nici nu este de mirare având în vedere că acesta s-a aflat sub tutela lui Adi Bărar. Observând dragostea lui pentru chitară de la o vârstă fragedă, Adi Bărar l-a luat pe David sub aripa sa și l-a învățat toate secretele lui.

David a declarat:

„Fiind fan CARGO de mic și crescând nu doar cu muzica lor, ci și printre ei, intrarea mea a fost, oarecum, naturală. Evident, mă simt foarte bine cântând alături de ei. Idealul meu, este de a continua ceea ce Adi Bărar si CARGO au construit de-a lungul timpului. A fost un privilegiu să fiu îndrumat de el pe plan muzical, dar și în cel personal”.

David Cristian și-a făcut debutul de chitarist al trupei CARGO weekend-ul trecut, în cadrul festivalului “Mentor Rock Gathering – In memoriam Adi Bărar”.

Poate vă întrebați cum l-au primit membrii trupei CARGO pe David.

Tavi Pilan a declarat:
„David Cristian, un puști deosebit de talentat, cu o stapânire de sine incredibilă, dobândită cel mai probabil în fața tablei de șah. E un jucător competitiv. Singurul copil care a avut șansa de a-l avea profesor de chitară pe Adi Bărar!”, iar Adrian Igrișan a completat:
David a crescut cu noi, și aici mă refer la familiile noastre, observând ,după ce mi-a spus Adi , cât de talentat și serios e. Chiar dacă suntem mândri de toți copiii noștri , el a pășit pe tărâmul artei și în câțiva ani am fost surprins și impresionat de progresele lui pe plan muzical. Cred că am ales cea mai decentă variantă în momentul ăsta greu, fără a face rabat de calitate artistică și umană. Am fost, suntem și vom rămâne o familie”.
Adi Bărar nu va putea fi niciodată uitat sau înlocuit, dar nu este nimeni mai potrivit decât David Cristian, unicul lui elev, pentru a-i duce mai departe moștenirea și a da glas la tot ceea ce regretatul artist l-a învățat de-a lungul anilor pe David.
Muzica trupei poate fi ascultata aici: https://MediaPro.lnk.to/ThisIsCargo
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this