Evergreed și Left Hand Path în Manufactura

Evergreed și Left Hand Path în Manufactura

Evergreed și Left Hand Path în Manufactura

Evergreed și Left Hand Path în ManufacturaSâmbătă în 3 iunie de la ora 18.00, clubul Manufactura vă invită la o seară death & extreme metal cu trupele Evergreed din Sibiu și Left Hand Path din Cluj Napoca.

Evergreed

A fost fondată în 27 martie 1998 și abordează stilul death metal melodic cu influenţe ”At the Gates„ şi ”In Flames”. Evergreed a înregistrat doua demo-uri sunt în formula inițială, urmând ca între anii 2001 și 2007 să experimenteze piese proprii în limba română, într-o manieră heavy metal. Cooptarea în trupă a lui Boke în 2010 marchează reîntoarcerea la stilul death metal. În 2013 și 2014 Evergreed se califică în semifinalele concursului Wacken Metal Battle Romania de la Cluj Napoca.

În anul 2018 trupa se califică din nou în finala competiției Wacken Metal Battle, unde termină pe locul II. Totodată începe colaborarea cu toboșarul Doru Gheorghiță din Cluj, cunoscut pentru aparițiile alături de trupe din țară dar și din Irlanda, Germania și chiar Japonia. Evergreed a susținut concerte și a participat la numeroase festivaluri din țară, precum: Sibiu Sounds, Rockstadt Extreme Fest, Artmania, Rock’N’Iaşi, Barock Fest Petroșani, Gugulan Rock Caransebeș și altele.

 

Left Hand Path

Este un proiect de progressive extreme metal din Cluj-Napoca. Formația a fost fondată în anul 2014 de Eduard Covacic (chitară) și Attila Szenasi (bass), iar în 2016 s-au alăturat Ádám Andras (chitară) și Jose Morales (tobe). În 2017, Wagner Tamás îl înlocuiește pe Eduard Covacic la chitară și, prin cooptarea lui Cristian Aionese la voce, trupa ajunge la o formulă completă. Primele ieşiri pe scenă au avut loc în 2018, odată cu lansarea primului single Egoschism.

De atunci, Left Hand Path a concertat alături de formații din sfera metal autohtonă și internațională. În 2019 a apărut primul material discografic, EP – ul Left Hand Path. Numele trupei exprimă o abordare de viață. Calea pe care nu o urmăm orbeşte, ci una pe care noi o clădim, asumându-ne propriile decizii, prin care ne cunoaştem pe noi înşine, şi care ne dezvăluie secretele pe care lumea le păstrează pentru noi. Libertatea gândului şi a spiritului, calea mâinii stângi. Astăzi Left Hand Path înseamnă Attila Szenasi la bas, José Morales la tobe, András Ádám la chitară, Tamás Wagner la chitară și Cristian Aionese la voce.

Biletul la concert costă 30 de lei și se poate achiziționa la intrare în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this