“Entertain Me” este noul single semnat de Cezar Popescu

“Entertain Me” este noul single semnat de Cezar Popescu

“Entertain Me” este noul single semnat de Cezar Popescu

“Entertain Me” este noul single semnat de Cezar PopescuCompozitia este o prelucrare, diferita din punct de vedere stilistic, dupa piesa pianistul Tigran Hamasyan.

CEZAR POPESCU, cunoscutul si apreciatul chitarist al formatiei Vita de Vie si al grupului de djent/modern progressive metal Days of Confusion, a lansat un nou single: „Entertain Me”. Piesa este o prelucrare dupa compozitia cu acelasi titlu a pianistul Tigran Hamasyan.

Acest nou single va fi inclus in suita de prelucrari personale ale unor compozitii celebre, precum: „Interstellar” (Hans Zimmer), „Grebchestra” (Benny Greb) si altele care vor urma.

La „Entertain Me” au mai participat: Alexandru Halmagean (tobe), Christos Stylianides (mix&master), Vladimir Pocorschi (montaj video).

„Ideea a plecat de la faptul ca am fost solicitat sa fac o prezentare pentru un model de chitara cu 7 corzi creat de Solipsist Guitars (lutier roman foarte tanar si foarte priceput) si de la faptul ca imi placea foarte mult piesa „Entertain Me” a pianistului de jazz-fusion Tigran Hamasyan, pe care o si cantasem in varianta proprie in cateva concerte cu proiectul Equilateral Guitar Union.

Astfel, am decis sa inregistrez piesa cu acea chitara si sa o si filmez ca video de prezentare. A iesit atat de bine, incat am decis sa o prezint ca single, intrucat adaptarea imi apartine in totalitate si este destul de diferita stilistic de piesa originala, fiind mult mai agresiva si mai grava ca tonalitate”, a declarat Cezar Popescu.

Cezar in social media:

YT: https://www.youtube.com/channel/UCoBnKJeN3fR35y-4Ngy2jGg

Facebook: https://www.facebook.com/cezarpopescuofficial

Instagram: https://www.instagram.com/cezar_popescu_

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7b6voRGV8ctBnDj2Tp4UCC

DESPRE CEZAR POPESCU

Cezar Popescu devine chitaristul trupei Vita de Vie in primavara anului 2001, in urma unei preselectii. Aceasta marcheaza inceputul carierei sale de muzician profesionist.

Pe langa aceasta, incep sa apara si colaborari sporadice cu trupe ca IRIS, SENSOR, Mike Godoroja & The Blue Spirits, si multe altele.

In 2012, formeaza si lanseaza alaturi de Cosmin Lupu, Andrei Ilie, Dan Ionescu si Robert Ursache trupa Days of Confusion care are la activ pana in prezent 2 albume si 8 videoclipuri/single-uri.

In present, mai activeaza si in proiecte ca DOMINATION (Pantera Tribute Band), EQUILATERAL GUITAR UNION sau REDRUM (A Tribute to Grunge).

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this