Dragos Moldovan lanseaza single-ul "Tacerea"

Dragos Moldovan lanseaza single-ul „Tacerea”

Dragos Moldovan lanseaza single-ul „Tacerea”

Dragos Moldovan lanseaza single-ul "Tacerea"Dragos Moldovan, castigatorul concursului “Vocea Romaniei” 2019, sezonul noua, lanseaza astazi cel de-al doilea single solo, “Tacerea”.

Vechile trairi si povestile de alta data se impletesc cu visele de astazi, cu durerile si sentimentele neexprimate care stau sa explodeze, insa intr-un alt context, asa cum creioneaza Dragos Moldovan in cel mai nou single, 100% rock.

La fel ca pentru single-ul precedent, Undeva, candva”, Dragos Moldovan semneaza atat compozitia, cat si versurile acestei piese.

Dragos Moldovan este originar din Timisoara, unde a studiat la Liceul de Muzica, iar in prezent este student la Facultatea de Muzica, unde studiaza chitara. Pe langa muzica, Dragos este foarte atasat de animale, el fiind si dresor de caini.

Dragos este si solistul trupei Pandora, alaturi de care a lansat in urma cu o luna melodia „Asa cum sunt”. Pandora s-a format în anul 2010 la Timișoara și abordeaza stilul hard’n’heavy. În cei 10 ani de activitate a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România, Pandora devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării.

Link YouTube:

https://dragosmoldovan.lnk.to/ThisIsDragosPR

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this