Dragos Moldovan lanseaza piesa si videoclipul "Am sa iti spun din nou"

Dragos Moldovan lanseaza piesa si videoclipul „Am sa iti spun din nou”

Dragos Moldovan lanseaza piesa si videoclipul „Am sa iti spun din nou”

Dragos Moldovan lanseaza piesa si videoclipul "Am sa iti spun din nou" Dragos Moldovan lanseaza single-ul “Am sa iti spun din nou”, o melodie pe care a compus-o in intregime. Cu acorduri rock, asa cum ne-a obisnuit si cum s-a prezentat la cunoscutul concurs TV, Dragos revine cu o melodie alternativa care atrage atentia si printr-o linie melancolica.

Inca de la inceputul anului trecut, Dragos Moldovan si-a surprins fanii cu piese ca “Candva, undeva” sau “Tacerea”, pe care le-a lansat la scurt timp dupa terminarea emisiunii. La fel ca la primele doua si cea de-a treia, “Patura de vise”, a fost compusa, scrisa si produsa in totalitate de artist. Este cazul si noului single, „Am sa iti spun din nou”, piesa realizata cap-coada de catre artist.

Pentru noul single, Dragos Moldovan a filmat si un videoclip in care apare alaturi de trupa sa, intr-un decor care ne aminteste de concertele live, care ne lipsesc profund in aceasta perioada.

Urmareste aici videoclipul:

 

Dragos Moldovan s-a facut cunoscut publicului larg dupa ce a intors toate cele patru scaune la blind-urile concursului “Vocea Romaniei”, cu piesa “Feeling Good”, dar el face parte din lumea muzicala de mic. Originar din Timisoara, acesta a studiat Liceul de Muzica, iar in acest moment este student la Facultatea de Muzica. In urma cu 10 ani, Dragos a devenit solist al trupei Pandora, care abordeaza stilul hard’n’heavy si alaturi de trupa, acesta a participat la numeroase festivaluri din tara, Pandora fiind un nume important pe scena rock din vestul tarii. Pe langa muzica, Dragos mai are o pasiune – dresajul cainilor.

Asculta aici piesa: https://DragosMoldovan.lnk.to/AmSaItiSpunDinNouPR

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this