Deep Purple la Romexpo: program si reguli de acces

Deep Purple la Romexpo: program si reguli de acces

Deep Purple la Romexpo: program si reguli de acces

Deep Purple la Romexpo: program si reguli de accesCelebra trupa britanica Deep Purple revine in Romania pe 9 iulie la Romexpo in aer liber. In deschidere va canta trupa austriaca de space rock psihedelic, Mother’s Cake.

Concertul are loc in Parcarea C de la Romexpo. Accesul se va face prin Intrarea C , din Bulevardul Expozitiei, incepand cu ora 18:00 iar concertele incep de la ora 19:30. Dupa deschiderea portilor puteti sosi la orice ora doriti pentru a vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber.

Avem si un Food Court cu Food Trucks generos precum si baruri, publicul avand de ales atat pe partea de food cat si de bauturi dintr-o gama variata de optiuni. In perimetrul evenimentului va exista si o zona de merchandise in categoria C. Bineinteles nu vor lipsi toaletele.
1. Este interzis accesul cu:

– sticle, conserve;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

– aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

– animale de companie;

– persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La Romexpo va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie.

 

2. PROGRAM

Acces 18:00

Mother’s Cake 19:30-20:30

Deep Purple 21:00 – …

3. ACCESUL COPIILOR

– Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

– Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

– Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. Categorii de bilete si bratari

– Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

– Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Posesorii de bilete la categoriile Premium, Speed Kings (A) si StormBringers (B) vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Perfect Strangers (C) nu vor primi bratara la acces.

– Categoria Premium – Pe platforma la inaltime, aproape de scena, cu bar separat si toaleta premium separata.  Fanii cu bilet Premium au acces in toate categoriile de bilete.

– Categoria Speed Kings (A) – in picioare, in fata scenei;  posesorii de biletele la categoria Speed Kings (A) nu au acces la categoria Premium, dar au acces la categoria StormBringers (B) si Perfect Stangers (C)

– Categoria StormBringers (B) – in picioare in spatele categoriei Speed Kings (A). Posesorii de bilete la categoria StormBringers (B) nu au voie sa intre la categoria Premium si nici la categoria Speed Kings (A), dar au voie la categoria Perfect Stangers (C).

– Categoria Perfect Stangers (C) – in picioare in spatele categoriei StormBringers (B) . Posesorii de bilete la categoria Perfect Stangers (C) nu au voie sa intre la nicio alta categorie.

 

BILETE:

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si  in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se pun in vanzare la 4 categorii, Premium – pe platforma la inaltime, aproape de scena, Categoria Speed Kings (A) – in fata scenei, Categoria StormBringers (B) – in spatele categoriei A, si Categoria Perfect Strangers (C)- in spatele categoriei B, si au urmatoarele preturi:

– Presale:  Speed Kings (A)  499 lei, StormBringers (B) 379 lei, Perfect Strangers (C) 299 lei

–  Acces: Speed Kings (A) 550 lei, StormBringers (B) 450 lei, Perfect Strangers (C) 350 lei

Categoria VIP este SOLD OUT

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment BestMusic Live / METALHEAD powered by ROCK FM

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this