Deep Purple Whoosh box set

Deep Purple a lansat primul single de pe albumul „Whoosh”, „Throw my Bones”

Deep Purple Whoosh box setPe 20 martie a fost lansat primul single, „Throw My Bones” inclus pe viitorul album de studio Deep Purple si intitulat „Whoosh”

„Throw My Bones” este o piesa care-ti va ramine in minte si dezvalui cum va suna cel de-al 21 album al britanicilor.

Single-ul este însoțit de un videoclip muzical care împinge limitele spatiului si timpului. Este o invitație de a face un pas înapoi și de a vedea imaginea de ansamblu, un apel la acțiune și o invitație de a observa planeta și situația actuală de pe Pământ.

Noul album de studio „Whoosh!” semnat Deep Purple este o continuare a succeselor „inFinite” (2017) și „NOW, What ?!” (2013). Pentru a treia oară, Deep Purple își unește forțele cu producătorul Bob Ezrin și împreună au creat cel mai versatil album, acesta „întinzându-se în toate direcțiile” fără nicio limitare, lăsându-și creativitatea să curgă.

„Deep Purple readuce Deep-ul în Purple” a fost devizul pe jumătate în glumă din studio după ce primele melodii au lăsat să se înțeleagă că Ezrin și Purple erau pe calea creării unui album care împinge limitele timpului, în timp ce își exprimă resentimentele fata de situația actuală a lumii și adresându-se tuturor generațiilor.

„Whoosh este un cuvânt onomatopeic care, atunci când este privit printr-un capăt al unui radio-telescop, descrie natura tranzitorie a umanității pe Pământ; și, prin celălalt capăt, dintr-o perspectivă mai atentă, ilustrează cariera lui Deep Purple. ” – IG

„Whoosh!“ va fi disponibil ca CD Media + DVD Mediabook (incluzând o ora de „Roger Glover și Bob Ezrin în conversație” și, pentru prima dată, show-ul live la Hellfest 2017 ca videoclip), 2LP + DVD Edition, Limited Boxset și Digital pe 12 iunie 2020 prin earMUSIC.

Deja conținutul Limited Box setului a fost dezvăluit ieri. Acesta va conține 2LP Gatefold, CD + DVD Mediabook, trei vinyluri de 10” care conțin înregistrări live cu Deep Purple în Rio 2017 si „The InFinite Live Recordings, Vol. 2”, un tricou exclusiv pentru colecția Deep Purple, precum și trei imprimeuri artistice.

Puteți pre-comanda albumul aici: https://deeppurple.lnk.to/WhooshPR

Odata cu lansarea noului album, Deep Purple va porni, de asemenea, într-un turneu european complet începând din vara anului 2020.

Pentru datele turneului consultați www.deep-purple.com.

SIDE A
Throw My Bones
Drop The Weapon
We’re All The Same In The Dark
Nothing At All

SIDE B
No Need To Shout
Step By Step
What The What

SIDE C
The Long Way Round
The Power Of The Moon
Remission Possible
Man Alive

SIDE D
And The Address
Dancing In My Sleep

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this