GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”

DAYS OF CONFUSION A SUSTINUT LA QUANTIC CLUB, UN CONCERT ACUSTIC SOLD OUT

DAYS OF CONFUSION A SUSTINUT LA QUANTIC CLUB, UN CONCERT ACUSTIC SOLD OUT

GREEN SHEPHERD CANTA IN DESCHIDEREA CONCERTULUI DAYS OF CONFUSION, “ACOUSTIC SATELLITES”Seara de 9 iulie a fost o imensa bucurie pentru formatia DAYS OF CONFUSION, cantand timp de un ceas si jumatate in fata unui public dornic de muzica live, in conditii de prima siguranta. Evenimentul „Acoustic Satellites” a fost SOLD OUT iar in deschidere au urcat pe scena baietii de stoner rock: GREEN SHEPHERD.

Invitatii speciali DAYS OF CONFUSION au fost ALEX PIEPTANARIU si TEORDORA MOROSANU.

TRACKLIST CONCERT „Acoustic Satellites”, DAYS OF CONFUSION:

 • Bohemian Rhapsody – cover Queen
 • Teardrop – cover Massive Attack
 • Eternal Summer
 • No Excuses – cover Alice In Chains
 • Grace
 • Lia (Ramai cumva)
 • Dharkata
 • I’m Broken – cover Pantera
 • The Day We Die
 • Bloodstream
 • The Guest
 • Memories From My Future Lives
 • Meta

BIS

Lia (Ramai cumva)

DESPRE DAYS OF CONFUSION

Primele idei legate de ceea ce urma sa devina formatia DAYS OF CONFUSION s-au conturat, in 2008, pe balconul unei camere de hotel din Resita, intre doi buni prieteni – Cosmin si Cezar, carora le-a trecut prin minte sa dea viata unui nou proiect. Unul al lor, in care muzica pe care o compun sa fie asa cum le place, cum ii face sa se simta bine, si, mai ales, sa experimenteze cat mai mult!

In 2010, au inceput frumos sa lucreze la cateva piese. Amandoi chitaristi, coopteaza treptat mai multi muzicieni care sa completeze trupa. La inceput ARIA, apoi DAYS OF CONFUSION. Practic, in 2012, putem spune ca DAYS OF CONFUSION incepe sa existe cu adevarat ca formatie.

Formula actuala inseamna Cosmin Lupu (voce/chitara), Cezar Popescu (chitara/voce), Andrei Zamfir (bas) si Alex Halmagean (baterie).

 “Am trecut prin destul de multe transformari pana in aceste punct si ne-am bucura sa defilam multi ani de aici inainte in acest format. Directia muzicala actuala difera destul de mult fata de cea initiala (ascultam alte lucruri in acea perioada)”. Ne place sa ii spunem metal progresiv modern, insa, sincer, toata chestia asta cu stilurile cred ca este o forma de a pune lucrurile in cutii cu etichete. Pentru ca asa cum am spus mai sus, la un moment dat, speram sa ne surprindem pe noi insine cu ceea ce vom compune mai departe, singurul lucru de care credem ca suntem 100 % convinsi este ca sound-ul si directia vor fi contemporane. Ne place sa ne exprimam cat mai “proaspat”, daca putem spune astfel”, a declarat Cosmin Lupu.

DAYS OF CONFUSION, trupa Universal Music Romania, este, in acest moment, cea mai cunoscuta formatie romaneasca de djent/modern progressive metal.
Baietii au obtinut pana in prezent premiul pentru BEST ROMANIAN METAL NEWCOMER 2012, (acordat de Metalhead), iar in 2014 au fost nominalizati la CEL MAI BUN HARD ROCK/HEAVY METAL (la OnAir Music Awards) și la BEST ROCK ARTIST (la premiile revistei Sunete).

In cei aproape 8 ani de cand DAYS OF CONFUSION sunt o prezenta activa pe scena muzicala, au trecut prin schimbari de componenta care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv asupra formatiei, conturand maturitatea genului muzical pe care il abordeaza.

Organizatorii de concerte aveau sa-i crediteze pe cei de la DAYS OF CONFUSION ca trupa in deschiderea multor concerte importante, precum ar fi legendarii QUEENSRYCHE, 20 octombrie 2013, sau cei de la KARNIVOOL, 20 iunie 2014, trupa australiana cu o aparitie foarte rara pentru scena metal din Romania sau, anul trecut, la Rock The City pentru THE CURE.

•              `Seeds` (EP, 2012)
•              `Yin & Out` (LP, 2017)

DAYS OF CONFUSION A SUSTINUT, IERI SEARA, LA QUANTIC CLUB, UN CONCERT ACUSTIC SOLD OUT DAYS OF CONFUSION A SUSTINUT, IERI SEARA, LA QUANTIC CLUB, UN CONCERT ACUSTIC SOLD OUT

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this