Alternosfera la Bucuresti: Program si reguli de acces!

Cronic si FlashBlood deschid concertul Alternosfera

Cronic si FlashBlood deschid concertul Alternosfera

Pe 13 iulie, la Arenele Romane din Bucureti, Alternosfera te cheama la cel mai mare concert din istoria trupei. Evenimentul este prilejuit de aniversarea celor 20 de ani de la infiinare si face parte din Arhitectul din Babel Tour. In deschiderea concertului vor urca pe scena doua formatCronic si FlashBlood deschid concertul Alternosferaii din Republica Moldova, Cronic si FlashBlood.

Cronic este o trupa noua pe scena rock din Chisinau, aceasta fiind infiintata la inceputul acestui an pe baza unui proiect mai vechi. Baietii abordeaza un stil cu usoare influente de indie, post-punk si alternative.

In momentul de fata Cronic inseamna:

Radu Zariciuc- Voce
Adrian Punga- Tobe
Denis Lungu – Bass
Nick Stropsa – Chitara

FlashBlood vin tot din Republica Moldova si abordeaza un indie-rock cu varii influente. Formatia a luat nastere in anul 2015 iar in cei patru ani de activitate, trupa s-a remarcat prin implicarea in diverse proiecte culturale si sociale, dar si prin participarea la mai multe festivaluri din Romania si Republica Moldova. Recent, FlashBlood si-a lansat primul EP.

Asadar, pe 13 Iulie, la Arenele Romane ne vedem cu Alternosfera, Cronic si FlashBlood.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi: La acest pret nu se mai adauga comisionul de emitere bilet de 5 RON.

– presale: Acces General 95 lei, Golden Circle 135 lei

– la acces: Acces General 110 lei, Golden Circle 150 lei

La minimum 4 bilete cumparate din aceeasi categorie ai discount 20%

La minimum 8 bilete cumparate din aceeasi categorie ai discount 30%

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock Fm

 

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this