CRIZE LANSEAZA PIESA "SCHIZOFRENIC"

CRIZE lansează piesa „SCHIZOFRENIC”

A doua piesă Crize din anul acesta este una specială, pentru că este prima alături de Dan Alexandru – noul toboșar al trupei. Totodată, single-ul este o colaborare cu DJ Oxi (ex-Praf în Ochi, ex-H8) pentru partea de scratch-uri.

CRIZE LANSEAZA PIESA "SCHIZOFRENIC"“Schizofrenic” este o piesă ale cărei versuri sunt inspirate de poveștile unui om minunat, pe care această boală l-a afectat mult timp înainte de a fi depistată de către medici și apropiați. Discuțiile cu acest om sunt la baza filmului pe care îl descrie noua piesă Crize.” – spune solistul trupei, Shole.

Piesa este înregistrată și produsă la ARTholic Studio, același loc unde Crize a înregistrat toate single-urile lansate începand cu 2019: „Să nu mă ai”, „Venin”, „Mijlocul pustiului” (feat. Chimie) și „Fără frică” (feat. Chimie & Antipoem). Videoclipul piesei este realizat de Dhope Design.

Până în prezent, discografia trupei Crize numără: două albume – “Refulări” și “The New Beginning”, două EP-uri – “For the Damned” și “17”, precum și single-urile “Busola” și “Monolog”, disponibile acum pe toate platformele de streaming și download.

Crize sunt:

Ștefan Marin – chitară
Mircha – synths
Dan Alexandru a.k.a Crețu’ – tobe
Dhope – bass
Shole – voce

Vizionează videoclipul aici:

Follow Crize pe:

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this