Concertul Slipknot de la Bucuresti este anulat!

Concertul Slipknot de la Bucuresti este anulat!

Comunicat trupa:

Unfortunately Slipknot’s summer 2020 touring, including the North American Knotfest Roadshow, Knotfest UK and Knotfest at Sea, will not be happening. Information on Knotfest at Sea will be coming soon. The band looks forward to performing for its fans again, and will do so when everyone’s safety can be assured. All ticket holders will be emailed directly by their point of purchase, Knotfest At Sea purchasers will be contacted with postponement information.

 

Comunicat organizator:

UPDATE 22:00 – Revenim cu informatii in curand prin compania de ticketing si aici, pe masura ce terminam discutiile cu trupa si cu toate partile implicate. Am pus un termen de 14 zile pentru ca incercam sa reprogramam showul si in acel moment biletele cumparate deja raman valabile. Va multumim pentru rabdare, intelegere si suport in aceste momente dificile.

Datorita masurilor de securitate luate de Guvern si pentru ca siguranta voastra si a trupei si a staff-ului acesteia este pe primul loc, concertul Slipknot nu mai poate avea loc in 2020 asa cum organizatorii au anuntat initial. De fapt, intreg turneul trupei nu poate avea loc pentru ca majoritatea tarilor europene au interzis evenimentele majore.

Lucram alaturi de trupa pentru a gasit o alta data posibila pentru Bucuresti dar pana atunci am hotarat ca este mai bine sa va returnam banii platiti pe bilete sub forma de vouchere valabile la orice show organizat de METALHEAD sau BestMusic de anul acesta sau din 2021. Voucherul este valabil pana pe 31 septembrie 2021.

Nu trebuie decat sa intrati pe www.iabilet.ro/retur si sa urmati instructiunile si veti primi voucherul din partea iabilet.ro in maxim 14 zile. Acest voucher permite si optiunea de rest, asa ca poate fi fragmentat pe mai multe evenimente. Dupa fiecare folosire veti primi automat un alt voucher cu diferenta.

Siguranta voastra si a artistilor dar si a staff-ului acestora este foarte importanta pentru noi si va multumim pentru intelegerea de care ati dat dovada in aceasta perioada si ne bazam pe suportul vostru in continuare. Industria trece prin momente grele dar le vom depasi impreuna si ne vom reveni cu totii mai puternici.

Va multumim ca ne sunteti alaturi de 16 ani si va asiguram ca vom continua ceea ce facem incercand sa va aducem trupe mari, de calibru dar si multe nume underground in premiera (sau nu) in Romania.

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this