Concert tribut Metallica LIVE în Capcana cu Masterpiece

VINERI în 22 noiembrie de la ora 21.00, fanii Metallica sunt așteptați în Capcana la super-concertul aniversar de 10 ani al trupei MASTERPIECE de tribut Metallica. Se anunță un spectacol energic cu hituri mult îndrăgite de fani.

MASTERPIECE este prima formație tribut METALLICA din România. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experiență muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară. Încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România cât și în Ungaria unde în 2009 a susținut un turneu în colaborare cu trupa maghiară Nimfonia (tribut Nirvana). Azi MASTERPIECE este în continuă urcare promițănd fanilor trupei Metallica și nu numai, show-uri de înalt nivel profesional.

METALLICA sunt regii încoronați ai muzicii metal, sunt cei care au reușit să combine sound-ul agresiv cu o melodicitate aparte, viteza și virtuozitatea cu tehnica muzicală, versurile și mesajele adânci cu refrenele ușor de reținut. Au înregistrat sute de piese, au susținut mii de concerte, au mișcat milioane de inimi, este de netăgăduit că au lăsat o amprentă eternă în istoria muzicii universale. Au făcut asta de-a lungul a trei decenii, au modelat generații întregi de ascultători dar și de muzicieni, au inspirat nenumărați oameni de pe întreaga planetă. După 30 de ani trupa Metallica încă este aici și este o prezență extraordinară, o „entitate” plină de energie și dinamism. În concluzie: Metallica is the Metal MASTERPIECE! (Andy Ghost – Masterpiece)

Printre piesele care se aud în concertele Masterpiece se numără: Am I Evil, Die my Darling, Enter Sandman, Master of Puppets, Wherever I may Roam, The memory Remains și multe altele.

Intrarea la concert costă 30 de lei iar biletele se pot achiziționa în seara concertului, sau online de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-metallica-tribute-cu-masterpiece-in-timisoara-capcana-48119/.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2829534200404138

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this