Concert tribut Guns N' Roses în clubul Manufactura

Concert tribut Guns N’ Roses în clubul Manufactura

Concert tribut Guns N’ Roses în clubul Manufactura

Concert tribut Guns N' Roses în clubul ManufacturaClubul Manufactura invită publicul la un concert de tribut Guns N’ Roses cu trupa Dust N’ Bones, sâmbătă în 8 aprilie, de la ora 19.00.

Dust N’ Bones s-a format în 2004 în Ungaria, cu misiunea să aducă pe scenă muzica din cea mai de succes epocă a Guns N’ Roses, perioada din 1986 până în 1993, anul ultimelor concerte ale formației în formula inițială. De-a lungul carierei ca trupă de tribut, Dust N’ Bones a susținut concerte în peste 13 țări, la festivaluri precum SZIGET FESTIVAL din Budapesta sau DONAUINSEL FESTIVAL din Viena,  dar și în unele dintre cele mai tari cluburi de muzică din Europa. În perioada 2013-2021 trupa a trecut prin mai multe schimbări, avându-i în line-up astăzi pe: Victor la voce, Gabesz la chitară, Rokkett chitară bas, Milan la chitară, Stoci la clape și Titus la tobe.

Paradise City, Welcome to the Jungle, Sweet Child O’Mine sunt doar câteva dintre melodiile care vor răsuna sâmbătă seara în Manufactura.

Biletele la concert costă 50 de lei și se pot achiziționa de pe platforma Iabilet, sau la intrare în seara concertului. Mai multe detalii se găsesc în evenimentul de Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this