Concert Timpuri Noi, LIVE în Timisoara

Sâmbăta 19 octombrie de la ora 20.00, formatia Timpuri Noi revine în clubul Capcana într-un concert LIVE pentru publicul timisorean. Deschiderea concertului va fi asigurata de trupa A Csajod din Cluj Napoca.

Formatia Timpuri Noi a aparut în 1983 la Bucuresti din initiativa lui Dan Iliescu. Fiind în plin regim comunism, versurile melodiilor aveau un mesaj puternic social, ceea ce a făcut ca trupa sa rămână underground pana după căderea regimului.

Au urmat anii ‘90 care au dus trupa pe culmile cele mai faimoase ale industriei muzicale din tara, devenind simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid.

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, după plecarea lui Adrian Plesca (Artanu), Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii. Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata… iar lista poate continua.

În deshiderea celor de la Timpuri Noi, trupa A Csajod va face incalzirea publicului cu piesele lor funck rock pline de umor. A Csajod a aparut in Cluj in noiembrie 2017 si canta piese in engleza si maghiara inspirate din viața personală a membrilor trupei.

Ultimele bilete pre-sale la concert costa 30 de lei și se pot procura de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-timpuri-noi-a-csajod-live-in-timisoara-capcana-46333/ Accesul în seara concertului costa 40 lei.

Mai multe detalii despre eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/363702004514125

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this