Concert thrash metal cu Exorcizphobia în clubul Manufactura

Concert thrash metal cu Exorcizphobia în clubul Manufactura

Concert thrash metal cu Exorcizphobia în clubul Manufactura

Concert thrash metal cu Exorcizphobia în clubul ManufacturaJoi seara, în 13 aprilie de la ora 19.00, Clubul Manufactura găzduiește un concert thrash & death metal cu trupa Exorcizphobia din Cehia. În deschidere vor cânta timișorenii de la Weeping Assault.

Trupa de thrash Exorcizphobia din Cehia va susține singurul concert din România din cadrul Turneului European, la Timișoara în clubul Manufactura. Trupa s-a format la finalul anului 2005 sub numele Deathmarch, iar în 2006 au devenit Exorcizphobia. Are șapte albume lansate, LP-urile Disease Inside, Something is wrong, About us without us, Digitotality și Friend of Lunacy, și EP-urile Lahar și Catastrofy/Kaar.

Weeping Assault este o trupă tânără de Thrashened Death Metal din Timișoara înființată în 2021 de către Bucur Denis. Trupa și-a lansat single-ul de debut de tip instrumental „Symphony From Hell” în 7 ianuarie 2022. În aprilie a urmat cel de-al doilea single, „Horrible Memories”. Prima lor apariție pe scenă a fost în luna iunie la un Battle of the Bands, urmând după aceea diverse evenimente în Timișoara și nu numai. Cei patru membri ai trupei (Bucur Denis – Vocals/Lead guitar, Ramneantu Vlad – Rhythm Guitar, Jakabhazi Christian – Bass Guitar, Botizan Luca – Drums) au 15-17 ani, iar în prezent lucrează la albumul de debut intitulat EXTINCTION, care va fi lansat în această vară.

Accesul la concert costă 40 de lei. Mai multe detalii se găsesc în evenimentul de Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this