The Underground Youth

Concert The Underground Youth LIVE în Timisoara

 

The Underground YouthDuminica în 26 mai 2019, pe scena din Capcana (ex Daos) va urca trupa The Underground Youth din UK.

The Underground Youth a luat naștere acum 10 ani la initiativa lui Craig Dyer care își oferea gratuit în mediul online inregistrarile lo-fi psychedelic. Primele albume „Morally Barren” și „Voltage” din 2009 dar si „Mademoiselle” și „Sadovaya” din 2010 i-au adus o baza consistenta de fani care a crescut rapid. Aprecierile primite l-au determinat pe Craig sa lanseze următorul album in 2011 „Delirium”, sa infiinteze trupa și sa își duca muzica pe scena. Au urmat apoi alte materiale muzicale, „The Perfect Enemy For God” în 2013, „Haunted” din 2015 și „What Kind Of Dystopian Hellhole Is This?” din 2017.

Cu un sunet distinct care s-a dezvoltat continuu de-a lungul anilor, The Underground Youth a trecut de la brandul unic de darkly cinematic psychedelia la un stil crud de post-punk, captat în cel de-al 9-lea album „Montage Images of Lust & Fear”.

După mai multe schimbari în line-up-ul trupei, astăzi The Underground Youth înseamnă: Craig (voce, chitara), Olya Dyer (tobe), Max James (chitara bas) si Leonard Kaage (chitara).

Bilete pre-sale 20 lei: https://www.iabilet.ro/bilete-the-underground-youth-42385/

Bilet în seara concertului: 25 lei

Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/311893436174146

 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this