Concert punk/noise/rock la Timișoara, cu Rita Mosss și Casillas

Concert punk/noise/rock la Timișoara, cu Rita Mosss și Casillas

Concert punk/noise/rock la Timișoara, cu Rita Mosss și Casillas

Concert punk/noise/rock la Timișoara, cu Rita Mosss și CasillasÎn cadrul turneului Tsabouna 22′ Balkan Tour, trupa grecească de punk noise, Rita Mosss, ajunge în Timișoara, în 27 aprilie, de la ora 19.00, în clubul Manufactura. Deschiderea o asigură baieții de la Casillas din Serbia.

Rita Mosss este un duo punk noise (tobe și bas) din Atena, Grecia, activ încă din 2009. Trupa a lansat 4 albume de studio marcate de un stil propriu cu sunete de bas distorsionate, ecouri obscure de tobe, cu o voce spirituală și versuri scandaloase. Începând cu 2017, Harry Astras și Kostas Kagkelari au invitat un prieten alături de ei pe scenă, devenind astfel un trio hibrid, schimbând instrumentele între ei la întâmplare, adăugând mai multe straturi muzicale la rețeta lor tradițională de muzică și distrându-se grozav în timpul concertelor. Pe lângă turneul balcanic, în prezent trupa înregistrează și melodii din cel de-al 5-lea album intitulat „The Zoo of RADAKAKA”.

 

Casillas va asigura deschiderea concertului celor de la Rita Mosss, fiind o trupă de noise rock din Novi Sad, Serbia, formată din 4 membri. Sunt activi pe scena muzicii underground din 2012, iar în paralele operează și BRUTAL STUDIOS, casa multor trupe underground din zona lor, dar și CK13, un centru cultural și un loc de spectacole care găzduiește cele mai importante evenimente underground din Novi Sad. În prezent, baieții se pregătesc de lansarea celui de-al doilea album al carierei lor muzicale, care se anunță pentru anul 2022.

Accesul la concertul din 27 aprilie din Manufactura costă 20 de lei, iar rezervările se pot face la telefon 0722 892 356. Mai multe detalii pe pagina de Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this