Concert metalcore cu We Are Numbers, Why Cat, Why? si High $tatus in Timisoara

Vineri 11 octombrie de la ora 19.00, Clubul Capcana va invita la un triplu concert de Metalcore/Hardcore alături de trupele We Are Numbers, Why Cat, Why? si High $tatus.

Formata în anul 2014, W3 4R3 NUM83R5 reprezinta intr-un fel continuarea defunctului proiect Deliver The God prin prisma faptului ca in trupa sunt 3 fosti membri (Alinesku, Cripi si Silviu) care au continuat cu o abordare muzicala mult mai melodica, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy si cu breakdown-uri catchy completate de FX samples. Ulterior li s-au alăturat Horia la tobe si Radu la bass, și în formatie completă We are Numbers a lansat, în martie 2018, albumul de debut intitulat „NUM83R5”, iar mai apoi primul videoclip la melodia A new Dawn.

Inspirati de formatii renumite precum Parkway Drive, Fit For A King, Breakdown Of Sanity sau The Acacia Strain, trupa a sustinut numeroase concerte în cluburi si la festivaluri importante (Rockstadt Extreme Fest, Magura Wave Festival, Maris Fest) impreuna cu formatii cunoscute din scena metal romaneasca dar si internationala (opening act for Carnifex).

În deschiderea concertului vor cânta trupele Why Cat, Why? – Metalcore/Melodeath din Bucuresti și High $tatus – Hardcore/Trap din Cluj-Napoca.

https://www.youtube.com/watch?v=osvccxmWMgc

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/491787178307143/

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this