Concert metal la Timișoara, cu trupele KATARA și Mors Silens

Concert metal la Timișoara, cu trupele KATARA și Mors Silens

Concert metal la Timișoara, cu trupele KATARA și Mors Silens

Concert metal la Timișoara, cu trupele KATARA și Mors SilensSâmbătă în 7 mai de la ora 19.00, trupa KATARA din Arad își lansează noul album de death metal ”My November”, în clubul Manufactura. În deschidere va cânta formația Mors Silens din Ungaria.

 Katara s-a născut în 2014, iar după o perioadă de definire a unei identități muzicale, formația a susținut primul concert în 2015, aducând un suflu proaspăt pe scena metal din România. Vibrația puternică a death metal-ului clasic era combinată cu spiritul melancolic al melodiei, într-un stil devenit definitoriu pentru Katara.

De-a lungul anilor, băieții au susținut concerte la festivaluri precum Wine Valley în Bulgaria, Metal Gates Festival la București, Bucovina Rock Castle din Suceava, sau Rivulus Dominarum Metal Fest din Baia Mare. Trupa a trecut granițele, și a susținut concerte și în Ungaria, Cehia, Slovacia, Serbia și Bulgaria.

Primul album se numește ”The End”, a fost lansat în 2019 și a fost primit excelent de către public. Al doilea album ”My November„ a fost lansat în luna aprilie și se bucură deja de aprecieri din partea fanilor și-a publicului de nișă.

În toamna lui 2021, trupa s-a calificat în finala națională Wacken Metal Battle, și va reprezenta România, în august 2022 în Germania, la finala internațională a concursului.

Pe scena din Manufactura vor urca sâmbătă Althar la chitară, Roby la chitară bas, Arnold la voce/vioară, Alin la chitară și Beni la tobe.

Mors Silens este o trupă de melodic death metal din Ungaria, activă încă din 2006. Formația îi are în componență pe Fekete Csaba – chitară, Tóth Péter – chitară, Simon Attila – chitară bas și Schupkégel Tamás – voce, și a are la activ patru albume lansate.

Intrarea la concert costă 30 lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this