Incite Capcana

Concert metal cu trupa INCITE din USA live în Capcana

Incite CapcanaMiercuri în 5 februarie de la ora 20.00, clubul Capcana are onoarea să găzduiască o seară de metal sub corzile furioase ale formației INCITE din Statele Unite ale Americii, avându-i invitați în deschidere pe cei de la The Modern Age Slavery din Italia.

Trupa INCITE s-a format în 2004 în Phoenix, Arizona, SUA, și este formată din Richie Cavalera – voce, Lennon Lopez – tobe, Christopher „EL” – chitară bas și Eli Santana – chitară. Richie Cavalera este cunoscut ca fiind fiul vitreg a lui Max Cavalera, fondatorul trupei Sepultura, Soulfly și Cavalera Conspiracy.

În cei 15 ani de muzică Incite a lansat 5 albume full, 2 EP-uri și mai multe videoclipuri, toate fiind caracterizate de un mix de sub-genuri de metal. Trupa și-a perfecționat stilul de sunete extreme în concerte alături de DevilDriver, Crowbar, Brujeria, Soulfly, Cavalera Conspiracy și Six Feet Under.

Concertul din Capcana face parte din Turneul European 2020 Incite, în care trupa își va prezenta ultimul album lansat în 2019 ”Built to destroy”.

The Modern Age Slavery a apărut în 2007 în Italia și a crescut rapid în topurile hard rock datorită sunetului agresiv. Trupa a concertat alături de Cannibal Corpse, Fleshgod Apocalypse, Sepultura, Decapitated, Suicide silence, Dying fetus, Obscura, Malevolent creation, Vomitory și mulți alții.

Biletele pre-sale (20 buc) costă 30 lei și se pot achiziționa online: https://www.iabilet.ro/bilete-incite-usa-live-in-capcana-49459/

Acces general: 40 de lei.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/539362289976883

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this