Concert Melting Dice în Manufactura

Concert Melting Dice în Manufactura

Concert Melting Dice în Manufactura

Concert Melting Dice în ManufacturaVineri seara, în 10 februarie de la ora 20.00, clubul Manufactura găzduiește primul concert din noul an al trupei timișorene Melting Dice, alături de un performance acustic al lui Ioan Popovici.

Trupa de rock alternativ Melting Dice s-a înființat în Timișoara în toamna anului 2014, având în componența inițială 4 membri:  Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce) Anul 2015 a însemnat pentru Melting Dice primele festivaluri și concerte proprii, iar în primăvara anului 2016 trupa a lansat primul videoclip pentru piesa “Inert”.

În 2017 apare primul album: ”Cord Cablu Creier”, iar în 2020 se lansează cel de-al doilea material discografic, EP-ul „Mat deschis”. Tot în 2020, locul lui Dani Șimon la bas este luat de Adolf Vegh, iar Flavius Vutan părăsește trupa. In 2021 trupa a funcționat în formula de trio, iar din 2022 a revenit la una de cvartet, componența actuală fiind cu Bogdan Cotirta (voce si chitara), Sorin Ghinita (tobe), Alfred Paros (bas) si Cristi Paros (clape).

Membru al Effect band și mai apoi al Flare și Flarehead, Ioan Popovici pornește un nou proiect muzical, cu piese proprii și multă energie rock alături de Alin, tobarul cu care împarte scena de mai bine de 15 ani. Despre puterea de a te expune, despre o prietenie nemărginită cu greșeala și eșecul care, paradoxal devin profesori și prieteni buni, despre neobosita repetare până la reușită, despre simplu și despre „be like water”, este ceea ce găsim la piesele lui Ioan Popovici.

Accesul la concertul din Manufactura costă 30 de lei. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this