Latest Album

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut rhoncus risus mauris, et commodo lectus hendrerit ac.

banner
RORY ROLLINS
The Mahones Capcana

Concert Irish Punk cu The Mahones LIVE în Capcana

The Mahones CapcanaTrupa de Irish Punk The Mahones sărbătorește 30 de ani de existență printr-un concert LIVE de neratat, la Timișoara în clubul Capcana, marți 3 martie de la ora 20.00. În deschidere vor cânta cei de la The Dockers.

Un nume de referință pe scena de Irish Punk, trupa The Mahones a pornit acum 30 de ani într-o călătorie muzicală presărată cu multă muncă și mult punk. De la concerte în pub-uri până la headlineri la festivaluri de renume, The Mahones sunt cunoscuți pe plan internațional pentru concertele pline de voie bună și energie. Munca lor le-a adus în 2012 premiul Best Punk Album.

Formația a lansat până în prezent 10 albume de studio, 3 albume compilații, 2 albume LIVE și 2 EP-uri, cu turnee în peste 35 de țări din întreaga lume. În plus, melodia lor “Paint the Town Red” a fost folosită în scena finală a renumitului film ”The Fighter” din 2010.

The Mahones este una dintre cele mai bune formații pe care am avut plăcerea să le văd live. Sunt un MUST-SEE pentru toți cei cărora le place să se distreze la concerte. Își învârt instrumentele pe scenă, dansează, râd, cântă și sar într-una, exuberanța și energia lor moliptisoare fac publicul să tresară de bucurie.” (revista online Get Ready to Rock)

Deschiderea concertului va fi asigurată de trupa de Irish & Celtic Music, The Dockers.

Ultimele bilete early-bird de pe iabilet.ro: 30 lei.

Bilete pre-sale: 40 lei.

Accesul în seara concertului va costa 50 lei.

Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1030887613934893

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this