Concert FiRMA la Timișoara

Concert FiRMA la Timișoara

Concert FiRMA la Timișoara

Concert FiRMA la Timișoara Vineri pe 8 septembrie, de la ora 19.00, trupa FiRMA anunță o seară electrică în Timișoara la M2 – event venue (Piata Iancu Huniade, 2, Timisoara).

Daniel Rocca (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție) vor oferi primul show rock’n’roll full-electric al toamnei, un mélange de alternative, muzică de teatru și poezii alese.

La concert se vor auzi piese de pe albumele „La Orbire”, „Exit”, „Descântece” Vol I și II, „Poezii Alese” Vol I și bineînțeles „Deșteptarea Primăverii” ultimul material FiRMA, ce conține muzică și versuri create special de Daniel Rocca pentru spectacolul de succes cu același nume. (Teatrul Mic, regia Vlad Cristache)

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel „Rocca” Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

”POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic ce reunește un set de 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA – Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa FiRMA.

Versurile selectate de membrii trupei FiRMA pentru piesele de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese”, aparțin poeților George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu.

Single-ul „Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată „Piesa Anului 2018” de publicul Radio Guerrilla.

Bilete earlybird: 50 lei
General admission: 60

Bilete disponibile oline pe Iabilet.

Mai multe detalii se găsesc în evenimentul de Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this