Concert de tribut Led Zeppelin la Timisoara

Concert de tribut Led Zeppelin la Timisoara

Concert de tribut Led Zeppelin la Timisoara

Concert de tribut Led Zeppelin la TimisoaraSâmbătă în 14 mai de la ora 19.00, timișorenii sunt invitați la un super concert de tribut Led Zeppelin cu trupa Melmac Riders.

Melmac Riders este o trupă de mash-up din Serbia, care a luat naștere în 2009. Băieții sunt apreciați pentru concertele de tribut aduse legendarei formații Led Zeppelin, în care ridică spiritele și încântă audiența cu melodii cunoscute precum ”Black Dog”, ”Communication Breakdown”, sau ”Babe I’m gonna leave you”.

Începând cu anul 2011, Melmac Riders a cântat live la festivaluri și cluburi din toată Serbia, România, Germania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina și Elveția.

Trupa are și compoziții proprii, a lansat până în prezent patru albume și două DVD-uri de la concerte live, și îi aduce pe scenă pe Vladimir Jezdimirović Alf la voce, Lazar Kebić la chitară bas, Miloš Knežević la chitară și Milan Topolovački la tobe.

Intarea la concert din clubul Manufactura costă 30 lei și biletele se pot achiziționa în avans de pe Iabilet. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this