Concert cu Pero Defformero la Timișoara

Concert cu Pero Defformero la Timișoara

Concert cu Pero Defformero la Timișoara

Concert cu Pero Defformero la TimișoaraTrupă de turbo/metal/folk Pero Defformero, revine la Timișoara într-un concert live, vineri în 17 iunie la FABER. În deschidere vor cânta arădenii de la B-TON.

Pero Defformero încântă publicul de aproape trei decenii, cu stilul lor autentic și show-ul pe care îl fac la concerte. Formația a luat naștere la Novi Sad și parodiază muzica turbo / populară, combinând-o cu stilul heavy metal și versuri pline de umor, necenzurate. Băieții sunt familiari publicului din Timișoara, unde au mai susținut în trecut concerte, fiind invitați și la Câta Festival din localitatea Șag, în anul 2017. Trupa are trei albume lansate, și lucrează la piese și pentru un al patrulea album, care încă se lasă așteptat.

Trupa B-TON a apărut în martie 2000 la Arad. Muzica lor e un cocktail format din punk, rock, metal uneori cu influențe dnb/electro. În 2005 trupa a lansat primul album ”Văduva Alvă”, avându-l pe Adrian Despot ca producător muzical. Cea mai mai recentă piesă, ”Licurici”, s-a lansat acum două săptămâni. ”Atunci când fiecare faptă bună ar trebui să se transforme într-o lumină care să-ți lumineze mai apoi, calea, atunci când realizezi că momentele sunt unice și timpul mult prea scurt, călătoria noastră pe această Planetă, pare neînsemnată… până când descoperi că poți să-și activezi „Licuricii””. În 2022, B-TON sunt: Fly (chitară, voce), Gălbenuș (chitară), Dănuț (tobe) și Gim (bass).

Accesul la concertul de la FABER costă 50 lei, iar biletele se pot cumpăra de la intrare, sau în avans de pe Iabilet. Detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this